social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η. Κολοβός: «Πόλος έλξης για κάθε νέο προπονητή ο Ατρόμητος Χαλανδρίου»

Η. Κολοβός: «Πόλος έλξης για κάθε νέο προπονητή ο Ατρόμητος Χαλανδρίου»

Ο Ηλίας Κολοβός εδώ και μερικές ημέρες ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου και ο ίδιος μέσω του soccerlive.gr ανέλυσε τους λόγους που είπε το ναι στη διοίκηση του Βασίλη Λάκη.

Ο ίδιος αφού στάθηκε στο γεγονός ότι η πανδημία δεν έχει επιτρέψει στην ομάδα να ολοκληρώσει με επιτυχία το έργο της, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κ. Λάκη.

Αναλυτικά

"Δυστυχώς ελέω πανδημίας εδώ και 2 χρόνια δεν έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και κατ επέκτασιν το πρότζεκτ παραμένει ημιτελές. Αυτοί- μεταξύ άλλων- ειναι οι λογοι που με οδήγησαν στην απόφαση για παραμονή μου στον πάγκο του Ατρόμητου Χαλανδρίου. Άλλωστε το περιβάλλον που έχει δημιουργήσει ο Βασίλης Λάκης αποτελεί απο μόνο του πόλο έλξης για κάθε νέο προπονητή καθώς υπάρχουν εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Το πλάνο του Ατρόμητου Χαλανδρίου δεν διαφοροποιείται ανα τα χρόνια καθώς πρωταρχικός στόχος παραμένει η αποκλειστική στελέχωση της αντρικής ομάδας με παιδιά της Ακαδημίας Λάκη. Η ταυτότητα της ομάδας μας είναι συγκεκριμένη και βασίζεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κυριαρχίας με στόχο πάντα τη νίκη-ανεξαρτήτου αντιπάλου.Γι αυτό άλλωστε και σε όλα τα γήπεδα κερδίζουμε το χειροκρότημα και τον σεβασμό όλων. "


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35