social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ κίνηση με Περιβολαράκη η Μεταμόρφωση

Σούπερ κίνηση με Περιβολαράκη η Μεταμόρφωση

Ασταμάτητη η Μεταμόρφωση στο μεταγραφικό κομμάτι, φροντίζει να ενισχύσε ιτο ρόστερ της με ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν... ορόσημα για τη νέα χρονιά.
Οι άνθρωποι που συγκροτούν το νέο Δ.Σ. κάνουν τις υπερβάσεις που απαιτεί ο πρωταθλητισμός σε δύσκολα οικονομικά εποχές γεγονός που δείχνει την πρόθεση τους να προσφέρουν στον προπονητή κ. Λιάπη τα κατάλληλα εργαλεία.
Τελευταίο απόκτημα της ομάδας ακούει στο όνομα Τάσος Περιβολαράκης.
Ο 18χρονος άσος προέρχεται από τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ έχει περάσει και από τις υποδομές της ΑΕΚ και του Ατρόμητου Αθηνών, γεγονός που δείχνει ότι έχει μυηθεί στα μυστικά του ποδοσφαίρου από νεαρή ηλικία.
Το δελτίο τύπου
Το Δ.Σ της Α.Ε.Μεταμόρφωσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Περιβολαράκη.
Ένα μεγάλο ταλέντο με ποδοσφαιρικές "παραστάσεις" και εμπειρίες από 3 διαφορετικές ΠΑΕ απέκτησε η ομάδα μας καθώς την φανέλα της Α.Ε.Μ θα φορέσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Τάσος Περιβολαράκης.

 Γέννημα-θρέμμα Μεταμορφωσιώτης, θα αγωνιστεί 1η φόρα σε ομάδα της περιοχής προερχόμενος από την ομάδα του Απόλλων Σμύρνης ((2019-2021) ενώ έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΚ (2012-2018) αλλά και στον Ατρόμητο Αθηνών (2018-2019).

Ο 18χρόνος αμυντικός γνωστός και ως "Πέρι" αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες θέσεις στο σύνολο του προπονητή Γιώργου Λιάπη προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ.
Τάσο σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Α.Ε.Μ!
Σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΟΝΟ ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35