social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταδικάζει ο Άγιος Θωμας

Καταδικάζει ο Άγιος Θωμας

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ηρακλή Περιστερίου, ο Άγιος Θωμάς πήρε θέση καταδικάζοντας τα συγκεκριμένα γεγονότα που είχαν να κάνουν με την εκτόξευση μπουκαλιών και την ρήξη βεγγαλικών στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων.

Παράλληλα, τονίζει ότι πρόκειται για μικρή μερίδα ατόμων που ουδεμία σχέση έχουν με την ομάδα, ενώ, αναφέρει ότι όποιος προκαλεί ζημία στο σύλλογο είτε οικονομική είτε υλική είναι ανεπιθύμητος.

Το δελτίο τύπου

"Ο Π.Ο Αγίου Θωμά καταδικάζει κατηγορηματικα τα χθεσινά γεγονότα στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Περιστερίου τα οποία προκάλεσε μία μικρή ομάδα ατόμων νεαρής ηλικίας η οποία ουδεμία σχέση έχει με αυτά που αντιπροσωπεύει η ομάδα μας εντός αγωνιστικού χώρου. Δυστυχώς οι ιδιαιτεροτητες της έδρας μας καθιστουν τον περιορισμό αυτών των ατόμων δύσκολο, όμως θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι όποιος προκαλεί ζημιά στην ομάδα (η οικονομική ζημιά που έχει υποστεί πλέον η ομάδα μας λόγω προστίμων και τιμωρίας έδρας είναι δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με τις οικονομικές μας δυνατότητες) είναι ανεπιθύμητος στο γήπεδο. Καλούμε επίσης τους φιλάθλους της ομάδας μας που αγαπούν πραγματικά την ομάδα να αποβάλλουν αυτά τα μεμονωμένα άτομα. Ο Άγιος Θωμάς πρεσβεύει την γειτονιά μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν να την αμαυρωσει".


Σχετικά άρθρα

Μοιρασιά για Αθηναϊδα και Άρη Καλαμακιου (0-0)

Βόγλης: «Να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα που θα μας επιτρέπει να πρωταγωνιστήσουμε»

Μοιρασιά για Γκυζιακό και Ταταύλα-Εξάρθρωση κλείδας ο Καρύκη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35