social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βάσος: Πλέον πατάμε καλά στα... πόδια μας

Βάσος: Πλέον πατάμε καλά στα... πόδια μας

Ένα από τα μεταγραφικά μπαμ του καλοκαιριού για τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας ήταν ο Κώστας Βάσος.

Ο πολύπειρος μέσος που διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά που σπανίζουν αποτελεί τον ενορχηστροτή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, με τον ικανότατο άσο να έχει θετική παρουσία στο τελευταίο ματς με τον Άρη Χολαργού που έληξε με 1-4 υπέρ της ομάδας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Κώστας Βάσο ο οποίος αναφερόμενος στο τελευταίο ματς τόνισε: "Στο ματς με τον Άρη Χολαργού δείξαμε σοβαρότητα απ' τό πρώτο λεπτό. Φυσικά αυτό συνέβη διότι ο αντίπαλος διαθέτει μία ομάδα που βάζει την μπάλα κάτω και προσπαθεί να παίξει και έκτος αυτού είναι και ένα σύνολο που μας έκανε ζημία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Μπήκαμε δυνατά πιέσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, άλλα δεχτήκαμε πρώτοι γκολ. Αυτό δεν μας επηρέασε καθόλου και παραμείναμε πιστοί στο πλάνο μας με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε τη νίκη με το σκορ να φτάνει στο 1-4".

Στη συνέχεια, ο πρώην επιτελικός μέσος των Ρούβα, Πανναξιακού και Νέας Ιωνίας στάθηκε στην παρουσία του προπονητή, Γαληνού Νικολαϊδη που από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα έχει αναμορφώσει το σύλλογο λέγοντας: "Θέλω να πω ότι πλέον με τον Γαληνό Νικολαιδη για προπονητή ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Δουλεύει πάρα πολύ καλά και πλέον η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Με ταπεινότητα και δουλεία θα πάρουμε αυτό που μας αντιστοιχεί στο τέλος του πρωταθλήματος".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35