social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καρέ μεταγραφών για τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Καρέ μεταγραφών για τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Στην προσπάθεια που κάνει φέτος η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει αγωνιστικά, έχει ακόμα μπροστά της αρκετό και δύσβατο δρόμο.

Ετσι στο πλαίσιο της ενίσχυσης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, η διοίκηση της Δάφνης Π.Φαλήρου, γνωστοποιεί ότι προχώρησε σε τέσσερις ακόμα μεταγραφές. Συγκεκριμένα, στην ομάδα μας ανήκουν πλέον οι:

1. Στέφανος Μαυραγιάννης: Ο 20χρονος γκολκίπερ (γεν. 2000) αγωνιζόταν στον Παναργειακό, που συμμετέχει στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

2. Γρηγόρης Μπούμπαρης: Ο γεννημένος το 2001 μεσοεπιθετικός ανήκε στον Ηρακλή Καρυάς της Α’ κατηγορία Αργολίδας και φέτος είχε 215 αγωνιστικά λεπτά με απολογισμό ένα γκολ.

3. Λαουρέν Ιμπρο: Ο 19χρονος (2001) μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν τον προηγούμενο 1,5 χρόνο στον Θρίαμβο Αθηνών. Φέτος στον πρώτο γύρο είχε 446 λεπτά συμμετοχής.

4. Στέφανος Πυλαρινός: Είναι γεννημένος το 1994 και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Πριν ενσωματωθεί στην ομάδα μας ανήκε για 2,5 χρόνια στον Αστέρα Εξαρχείων. Η οικογένεια της Δάφνης Π.Φαλήρου, καλωσορίζει τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο βήμα της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35