social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλή νίκη για τη Δάφνη Π. Φαλήρου

Διπλή νίκη για τη Δάφνη Π. Φαλήρου

 Ξανά στην κορυφή. Διπλή… νίκη σήμερα για τη Δάφνη Π.Φαλήρου, καθώς όχι μόνο επικράτησε με 6-0 του Δούρειου, αλλά παράλληλα εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Αγίας Ελεούσας, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην κορυφή του ομίλου της, έχοντας πλέον δύο βαθμούς διαφορά.


Η Δάφνη Π.Φαλήρου, «καθάρισε» ουσιαστικά το παιχνίδι μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Βλαχάκης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 12’, ο Ποζίδης έκανε το 2-0 στο 15΄, ενώ πάλι ο Βλαχάκης στο 18ο λεπτό έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Στο 37’, ο Ποζίδης έκανε το 4-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Η Δάφνη Π.Φαλήρου, πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ιωαννίδη στο 71ο λεπτό, ενώ στο 82ο λεπτό, ο Βλαχάκης πέτυχε χατ τρικ, διαμορφώνοντας και το τελικό 6-0.
ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ: Λαχανάς (46’ Μαυρογιάννης), Ιωαννίδης, Πάλλας, Καραβίδας, Κόθρας (69’ Νεφρός), Γιαννούλης (51’ Μοχαμέτι), Μπεκατώρος, Πυλαρινός, Βλαχάκης Ε., Ποζίδης (46΄Μπούμπαρης), Καββαδίας.
ΔΟΥΡΕΙΟΣ: Μπόνης, Τριανταφύλλου, Λυερός, Νικητέας, Μικελόπουλος, Παναγιώτου, Λαζαρίδης, Τσιάρος, Σταματόπουλος, Κονιτόπουλος, Πολετάεβ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35