social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικολαϊδης: Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας

Νικολαϊδης: Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας

Φέτος ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας του.

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας έχει αποκτήσει μαξιλαράκι ασφαλείας από τους υπόλοιπους διώκτες στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και σε αυτό έχει συμβάλλει ο προπονητής, Γαληνός Νικολαϊδης.

Ο νεαρός προπονητής που τρέχει ένα νικηφόρο σερι δέκα συνεχόμενων νικών, έχει κατορθώσει να βελτιώσει στο μέγιστο βαθμό την εικόνα των πρωτοπόρων.

Το προηγούμενο Σάββατο ο Άτταλος πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον Φοίνικα Περιστερίου και ο κ. Νικολαϊδης τόνισε μετά το ματς:

"Περάσαμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας αφού κανένας πρωτοπόρος δεν έχει περάσει από εκεί. Δυστυχώς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Έγινε ένα παιχνίδι που πήγε στην δύναμη και οι παίχτες μου αντεπεξήλθαν πλήρως. Συνεχίσαμε το σερί μας έστω και δύσκολα και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν καθημερινά και έχουν την ομάδα πρώτη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας για να καταφέρουμε τον στόχο μας. Συγχαρητήρια στην άψογη διαιτησία σήμερα και κοιτάζουμε τον επόμενο δύσκολο αγώνα στην έδρα μας"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35