social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χρήστος Ντούλας: Ο Ηρακλής Περιστερίου  δείχνει που μπορεί να φτάσει

Χρήστος Ντούλας: Ο Ηρακλής Περιστερίου δείχνει που μπορεί να φτάσει

 Σίγουρα η παρουσία του Ηρακλή Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ κρίνεται ικανοποιητική και σε αυτό έχουν συνεισφέρει ποδοσφαιριστές που ήρθαν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Χρήστος Ντούλας ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση των «μπλε» και επέλεξε να συνεργαστεί με το σωματείο των δυτικών προαστίων.
Μεγάλο ρόλο, σε αυτό έπαιξε η παρουσία του προπονητή Ανδρέα Νάστου ο οποίος έπεισε τον ποδοσφαιριστή να φορέσει τα φανέλα του Ηρακλή.
Το α’ εξάμηνο ο Ντούλας για όσους δεν γνωρίζουν έκανε πρωταθλητισμό με τη φανέλα του Άτταλο έχοντας πραγματοποιήσει αρκετά καλά ματς.
Το Αθλητικό Πνεύμα επικοινώνησε μαζί του όπου μοιράστηκε τις σκέψεις του γύρω από τον Ηρακλή
-Γιατί επέλεξες την Ηρακλή Περιστερίου;
Ο Αντρέας Νάστος με πλησίασε για να με πλαισιώσει στο ενεργητικό της ομάδας. Ο Ηρακλής είναι ένα σωματείο νοικοκυρεμενο με γερές βάσεις.
-Πως κρίνεις την πορεία σας;
Ο Ηρακλής πέραν της σκληρής δουλειάς και προπόνησης που έχουμε κάνει, ειδικότερα στο δεύτερο γυρο δείχνει τι μπορεί να καταφέρει και που μπορεί να φτάσει. Αυτό το έδειξε και στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή με ενα σημαντικό τρίποντο απέναντι στον πρωτοπόρο την Αγιά ελεουσα.
-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοϊό;
Είναι αρκετά δύσκολο για όλους τους ανθρώπους να πρέπει να περιοριστούν στο σπίτι αλλα η πανδημία δεν κοίτα πρόσωπα πρέπει να προστατεψουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας προέχει η υγεία όλων.
Μένουμε σπίτι.
-Πως περνούν οι ημέρες της καραμπίνας;
Οι μέρες περνούν με αισιοδοξία και εποικοδομητικά διότι εχουμε το χρόνο να δούμε τους συγγενής μας σε μια καθημερινότητα οπου δεν είχαμε την δυνατότητα. Μέσα σε ολα αυτά φυσικά η αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν σταματάει το πρόγραμμα και οι εντολές του προπονητή και του γυμναστή ήταν να κρατήσουμε περισσότερο δυνατόν την φυσικής μας κατάσταση μέχρι την στιγμή που σταματήσαμε σε καλο επίπεδο και αυτό θα καταφερουμε να κάνουμε.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35