social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλκάνης: «Το ξεκίνημα που κάναμε μας έχει φέρει στις πρώτες θέσεις»

Καλκάνης: «Το ξεκίνημα που κάναμε μας έχει φέρει στις πρώτες θέσεις»

 Η μεγάλη σταθερότητα που έχει δείξει η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ την έχει φέρει στην 2η θέση, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο.

Ασφαλώς αυτό οφείλεται στην παρουσία των ποδοσφαιριστών της που δείχνουν ένα πρόσωπο σοβαρότητας και βελτίωσης σε κάθε ματς, κάτι που ικανοποιεί απόλυτα την τεχνική ηγεσία.
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοση τους φέτος για τους «πράσινους» είναι ο Δημήτρης Καλκάνης.
Ο 24χρονος στόπερ που έχει αγωνιστεί σε 22 ματς φέτος τα έχει πάει εξαιρετικά, με τον ίδιο να δηλώνει να μοιράζεται στις σκέψεις του μαζί μας στο «Αθλητικό Πνεύμα».
Αναλυτικά
-Πως κρίνεις την πορεία σας;
«Θεωρώ πως η πορεία μας φέτος είναι απόλυτα επιτυχημένη καθώς από την αρχή του πρωταθλήματος και σε ολόκληρη τη διάρκεια του βρισκόμαστε σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στην Α κατηγορία».
-Περίμενες το καλοκαίρι ότι 8 αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήσασταν το φαβορί για την άνοδο;
«Πίστευα πως θα βρισκόμαστε μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος σίγουρα. Ωστόσο το πολύ δυνατό σύνολο που έχουμε και ενθουσιασμός του καλού ξεκινήματος μας έφεραν στη συγκεκριμένη θέση που μιλάμε».
-Είσαι υπέρ ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα;
«Η άποψή μου είναι πως όχι. Όταν βλέπεις συνανθρώπους σου να χάνονται δεν μπορείς να σκέφτεσαι το προσωπικό συμφέρον. Έτσι και αλλιώς θέλει πολύ χρόνο για όλες τις ομάδες να επανέλθουν στην προηγούμενη τους κατάσταση και ένα τέτοιο πρωτάθλημα θα έχανε την αξιοπιστία του».
-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
«Πρώτος μου στόχος είναι ο ολοκλήρωση των σπουδών μου παρ' ολα αυτά άμα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε μια παραπάνω κατηγορία σε συνδυασμό με αυτό θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος».
-Ποια ομάδα σου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση;
«Το Ίλιον και ο Αστέρας Ζωγράφου μου έχουν κάνει την καλύτερη εντύπωση έως τώρα γιατί εκτός από την υψηλή βαθμολογική τους θέση που δεν λέει ψέματα παράγουν ωραίο ποδόσφαιρο και είναι αρκετά μαχητικές ομάδες».
-Πως είναι το κλίμα στο σύλλογο;
«Νομίζω όσοι δεν έχουν μπει στα συγκεκριμένα αποδυτήρια δεν μπορούν να κατανοήσουν πόσο δεμένα και αγαπημένα είναι όλα τα παιδιά μεταξύ τους σε συνδυασμό με όλο το τεχνικό επιτελείο υπάρχει μία άριστη σχέση αγωνιστική και εξωαγωνιστική».
-Η νέα σεζόν θα σε βρει στην Ελπίδα;
«Από τη στιγμή που νιώθεις μέλος αυτής της ομάδας πολύ δύσκολα σκέφτεσαι να «μετακομίσεις» κάπου αλλού. Βέβαια στη ζωή ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το μέλλον».
-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοϊο;
«Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πάνω από όλα κουράγιο σε όλους και ειδικά στους ανθρώπους που το βιώνουν όλο αυτό πιο έντονα. Ας κάτσουμε για λίγο καιρό στα σπίτια μας και μετά έχουμε όλο τον χρόνο να απολαύσουμε τα πράγματα που αγαπάμε».


Σχετικά άρθρα

Κώτσης: «Να κάνουμε καλή πορεία παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο»

Σταυριανάκος: Αίσθημα ευθύνης και μέτρα για την προάσπιση της υγείας για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Λαγανάς: Εκεί που αρχίσαμε... να δένουμε, ήρθε η διακοπή

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35