social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μιχάλης Σπανός: Οι ειδικοί ξέρουν καλύτερα...

Μιχάλης Σπανός: Οι ειδικοί ξέρουν καλύτερα...

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί τι θα γίνει τελικά με τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ και την συνέχιση τους ή όχι.

Για το θέμα αυτό και όχι μόνο μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη ο γενικός αρχηγός της Ελευθερούπολης Μιχάλης Σπανός. Ας δούμε τι μας είπε...

<< Είναι η τέτοια η ιδιαιτερότητα της κατάστασης που βιώνουμε που κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει καλύτερα από τους ειδικούς, τι είναι το σωστό για όλο τον αθλητικό κόσμο..με πρώτο γνώμονα πάντα την ατομική και δημόσια υγεία.

Στο σημείο οπου έχουμε φτάσει θα πειθαρχήσουμε και θα προσαρμοστούμε με όποια απόφαση και αν πάρει η Ένωση. Σε κάθε περίπτωση έτσι και αλλιώς θα υπάρξουν αδικημένοι και ευνοημένοι. Αλλά οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε ότι αυτό είναι αναπόφευκτο.

Αν στην ΕΠΣΑ κρίνουν ότι το πιο ασφαλές είναι να μην αγωνιστούμε ,αυτό θα κάνουμε. Αν μέσα στις επόμενες μέρες αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μια όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική Ελευθερούπολη, με πρώτο γνώμονα όμως την υγεία των παιχτών μας και το να μην έχουν τραυματισμούς. Αλλά σαφώς και το να χρησιμοποιηθούν οι εναπομείναντες αγώνες σαν μια καλή πρώιμη προετοιμασία για την νέα σεζόν.

Δεν μπορούμε μετά από όλο αυτό που βίωσε η χώρα να απαιτήσουμε από τους παίχτες φανταστικό θέαμα η αποτελέσματα! Νομίζω ότι το πιο εποικοδομητικό για την ομάδα μας την στιγμή αυτή είναι να χρησιμοποιήσει την όποια πιθανή αγωνιστική δράση, προς όφελος του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν . Είμαστε σε αναμονή και ετοιμότητα για κάθε πιθανή απόφαση.>>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35