social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγγελος Νίκου: Θα σεβαστούμε κάθε απόφαση

Αγγελος Νίκου: Θα σεβαστούμε κάθε απόφαση

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους σελίδα στα γήπεδα της Αθήνας και όχι μόνο είναι και ο Αγγελος Νίκου..

Ο πολυσύνθετος μέσος της Τερψιθέας μίλησε στο Soccerlive και στον Θαν'άση Ζαχάκη και ας δούμε τι μας είπε...

<< Διανύσαμε και διανύουμε ένα πολύ δύσκολο διάστημα σχεδόν πλέον δύο μηνών, όπου για καλό δικό μας και των συνανθρώπων μας, οικείων και μη, μένουμε σπίτι δείχνοντας υπευθυνότητα. Στερηθήκαμε πολλά με βασικότερο την καψούρα μας που μεταφράζεται σε τέσσερις προπονήσεις και έναν αγώνα την εβδομάδα.

Πέραν αυτού, σε αυτό το πλαίσιο οι "συνάδελφοι" όπως και εγώ αφήσαμε στη μέση κάποιους στόχους που είχαμε θέσει για τη σεζόν, είτε προσωπικούς-ατομικούς είτε συνολικά με την ομάδα μας. Αν θέλετε να μιλήσουμε και πιο συγκεκριμένα κάποιοι έχασαν μια οικονομική στήριξη ή την ευχαρίστηση του να δουλεύουν παράλληλα ως προπονητές στα "μπαλαδοράκια" μας όπως τα λέμε εμείς στην Τερψιθέα.

Φυσικά δε χρειάζεται καν να αναφέρουμε το αντίκτυπο που θα έχει σε κάθε ερασιτεχνικό σύλλογο αυτό το "λουκέτο" όσον αφορά τα έσοδα από τη λειτουργία των τμημάτων ακαδημιών, κομμάτι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το θέμα που μας απασχολεί όλους, αν δηλαδή θα ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Οι οικονομικοί λόγοι είναι θεωρώ κατανοητοί σε όλους και δε θα επεκταθώ, μόνο θα αναφέρω ότι με μηδενικό εισόδημα είναι αδύνατον να καλυφθούν από τους συλλόγους λειτουργικά έξοδα που προκύπτουν για την ανάγκη επτά ή οκτώ ακόμα αγώνων.

Στον τομέα της υγείας τώρα σίγουρα υπάρχουν κίνδυνοι όχι μόνο λόγο κορονοϊού αλλά και αγωνιστικής απραξίας, ωστόσο σαν Άγγελος δε θα το παίξω ειδήμων σε θέματα πανδημίας σαν κάποιους που βγάζουν μακροσκελείς ανακοινώσεις και τάσσονται υπέρ ή κατά, λες και είναι ειδικοί ή κάνοντας αντιποίηση υπουργών και δελτίων των 18:00. Το μόνο που θα πω είναι ότι για εμάς στην Τερψιθέα ως λάτρεις του αθλήματος θα είναι χαρά μας να γυρίσουμε στο γήπεδο να ολοκληρώσουμε ότι έμεινε ημιτελές εφόσον οι αρμόδιοι αποφασίσουν ότι δε συντρέχει κάποιος κίνδυνος. Εάν πάλι κρίνουν το αντίθετο για το κοινό καλό θα πράξουμε τα ανάλογα. Καλό κουράγιο σε όλους.

Λίγο έμεινε ακόμη. Τα λέμε στα γήπεδα....>>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35