social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρχή με... καρέ ανανεώσεων στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Αρχή με... καρέ ανανεώσεων στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Σίγουρα στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας η αρχή έγινε με την παραμονή του Γαληνού Νικολαϊδη ωστόσο ο προγραμματισμός της ομάδας από τα δυτικά προάστια συνεχίζεται και φαίνεται πως έχει πάρει... φωτιά.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση δείχνει ότι προτεραιότητα της αποτελεί να κλείσει τα θέματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού.

Έτσι μετά από συναντήσεις που έγιναν επήλθαν και οι πρώτες συμφωνίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στο σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τέσσερις ποδοσφαιριστές που την περσινή χρονιά ξεχώρισαν με την απόδοση τους.

Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό της ομάδας, Κώστα Βάσο ο οποίος ήταν εξαιρετικός δικαιώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους.

Συγκεκριμένα σε 25 ματς πέτυχε 9 γκολ και είχε σημαντική συνεισφορά.

Άλλωστε, μιλάμε για έναν προικισμένο ποδοσφαιριστή που διαθέτει την εμπειρία που επιτάσσει η Α' ΕΠΣΑ.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο έμπειρος αμυντικός, Ανδρέας Χρόνης.

Ο χαρισματικός οπισθοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και μετά από ένα χρόνο εξαιρετικής παρουσίας θα φοράει τη φανέλα των νεοφώτιστων για άλλο ένα έτος. 

Το επόμενο όνομα που μπαίνει στην λίστα των ανανεώσεων είναι ο Γιάννης Πολυχρονάκης. Ο 27χρονος αμυντικός που μετακινήθηκε στην ομάδα την περίοδο του Ιανουαρίου, προφανώς και χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης με αποτέλεσμα η συμφωνία να επέλθει άμεσα. Τέσσερα ματς πρόλαβε να παίξει ο πρώην άσος του Φωκικού και του Ιωνικού, ωστόσο η παρουσία του και μόνο θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας τη νέα σεζόν.

Οι ανανεώσεις δεν σταματούν εδώ αφού και ο Κώστας Πάππος θα είναι το επόμενο όνομα που θα βρίσκεται στη φαρέτρα της ομάδας και τη νέα περίοδο.

Ο 24χρονος ακραίος Μπακ-χαφ δέχτηκε την προσέγγιση της ομάδας και χωρίς να το σκεφτεί καν είπε το ναι.

Στο σύλλογο πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του αφού πρόκειται για έναν ικανότατο μεσοαμυντικό που ταλαιπωρεί τις αντίπαλες άμυνες και έχει ευχέρεια με τα αντίπαλα δίχτυα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35