social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τάκης Γιαννόπουλος: Ολοκληρώθηκε η αποστολή μου στην Αγία Ελεούσα

Τάκης Γιαννόπουλος: Ολοκληρώθηκε η αποστολή μου στην Αγία Ελεούσα

Χρονιά που αποτελεί ορόσημο για την Αγία Ελεούσα ήταν η φετινή , αφού ο ιστορικός σύλλογος κατέκτησε την άνοδο στην Α' κατηγορία, ενώ παράλληλα όπως όλα δείχνουν η ομάδα επιστρέφει στη φυσική της έδρα, στα Ριμινίτικα.

Ομως αυτό ταυτόχρονα σημαίνει και τη λήξη της θητείας του Τάκη Γιαννόπουλου στον πάγκο της ομάδας, μετά από τρία χρόνια ιδιαίτερα σημαντικής παρουσίας. Ο ικανότατος τεχνικός έκλεισε, όπως λέει ο ίδιος, τον κύκλο του στην ομάδα, αλλά θα παραμείνει κοντά στον σύλλογο, αφού το όνομα του είναι πλέον συνδεδεμένο  με την ιστορία της Αγίας Ελεούσας.

Ο Τάκης Γιαννόπουλος μίλησε στο Soccerlive και ας δούμε τι μας είπε...

<< Είμαι πολυ χαρούμενος που η επόμενη μέρα με το καλό θα βρει την ΕΛΕΟΥΣΑ εκεί που της αξίζει, στην Α΄ Αθηνών.

Ένας στόχος 3ετίας επετεύχθη και ένα όνειρο που είχα να συνδυάσουμε την άνοδο της ομάδος με την επάνοδο στην φυσική μας έδρα, επίσης εκπληρώθηκε. Σίγουρα δεν μας αρέσει - λόγω κορονοιού - ο τρόπος που έγινε,αλλά δεν παύει η άνοδος να είναι δίκαιη! Είχαμε μια γεμάτη ομάδα σε όλες τις γραμμές, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο. 

Αυτό που ήθελα να περάσω στα παιδιά και πιστεύω ότι το κατάφερα, ήταν να καταλάβουν το ειδικό βάρος της φανέλας, μιας κατατρεγμένης ομάδας που εδώ και 17 χρόνια είναι χωρίς γήπεδο και κάθε χρόνο κάποιοι άνθρωποι, παλεύουν με νύχια και με δόντια να την κρατήσουν όρθια! Τα μυνήματα που λαμβάνω είναι θετικά, υπάρχει η διάθεση παλιών και νέων φίλων να στελεχώσουν την υπάρχουσα διοίκηση, βάζοντας γερές βάσεις σ΄ αυτο το πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδος.

Η αποστολή η δική μου ως προπονητής στην ΕΛΕΟΥΣΑ έλαβε τέλος. Χρειάζομαι μια ... μίνι αποφόρτηση και όπως έκανα πάντα, έτσι και τώρα, θα είμαι κοντά της σε ότι μου ζητηθε! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε, μια .. μεγάλη αγάπη στους παίκτες μου, που με εμπιστεύτηκαν και .. κουράγιο , δύναμη και υπομονή στην Διοίκηση, γιατί .. τα καλύτερα έρχονται!

Τέλος, εύχομαι την Υγεία που θα φέρει ο Κορονοιός στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, να μην προσπαθήσει κανείς να την σκοτώσει! Αρκετά .. ασελγήσαμε ΟΛΟΙ μας επάνω του, ας το αφήσουμε να επιστρέψει εκεί που πρέπει, καθαρό κι΄ αμόλυντο!! >>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35