social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Μπακόλας στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Ανανέωσε ο Μπακόλας στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας οι μηχανές δουλεύουν καθημερινά με στόχο ο σχεδιασμός να υλοποιηθεί στο 100%.

Οι ανανεώσεις των Πάππου, Βάσου, Λύγκου, Στάμου, Κοντή, Πολυχρονάκη και Χρόνη δείχνουν ότι πρόθεση της διοίκησης αποτελεί να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού.

Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι της ομάδας δεν σταματούν εδώ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από το περσινό ρόστερ, πέρασε το κατώφλι της διοίκησης και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα, Θανάση Μπακόλα ο οποίος σε συζητήσεις που είχε με τον κ. Δημήτρη Κουλούρη αποδέχτηκε την πρόταση δίνοντας τα χέρια με το γνωστό επιχειρηματία.

Ο "Μπάκο" συνόδεψε τη δεύτερη θητεία του στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας με την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, αφού, ως γνωστόν το πρώτο εξάμηνο είχε μετακινηθεί στον ΑΟ Κορωπίου. 

Προηγουμένως είχε παραμείνει στο σύλλογο των δυτικών προαστίων για έναν χρόνο, με τον ίδιο να δείχνει ότι έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα.

Ο Λαρισαίος πορτιέρο έχει την εμπειρία για να βοηθήσει το σύλλογο στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ αφού έχει παρουσία σε Λάρισα, Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, Χαϊδάρι και Θρίαμβο Αθηνών.

Παράλληλα έχει κατακτήσει άνοδο από την Α' ΕΠΣΑ στην Γ' Εθνική με τα χρώματα της ΑΕ Ηρακλείου, όπως και με τον Πλατανιά από την Δ' Εθνική στην Γ'.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση που δυναμώνει περισσότερο το δυναμικό της ομάδας. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35