social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καπέλης: Ο κύκλος μου στην ομάδα της Ελευθερούπολης έκλεισε

Καπέλης: Ο κύκλος μου στην ομάδα της Ελευθερούπολης έκλεισε

Το δικό ευχαριστώ θέλησε να πει ο πρώην άσος, πλέον, της Ελευθερούπολης, Γιάννης Καπέλης, μετά την αποχώρηση του από την ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο ίδιος όπως τόνισε πήρε την απόφαση του, βασιζόμενος σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του σε όλα τα πρόσωπα που συνεργάστηκε.

Αναλυτικά

Μετά από συνάντηση που είχα νωρίτερα με τον Πρόεδρο Γιαννη Χουσο και τον Τεχνικό Διευθυντή Άρη Γκανια της Α.Ε Ελευθερούπολης ,συνάντηση η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα μεταξύ μας ,πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον σύλλογο. Είναι μια απόφαση ψυχισμού, βασισμένη σε ποδόσφαιρικα κριτήρια. Τα τρία χρόνια μου στην Ελευθερούπολη έδωσα πολλά και πήρα πολλά και αποχωρώ σαν φίλος. Έζησα χαρές και λύπες με τον Σύλλογο αναπτύσσοντας μια σχέση στην οποία πάντα έδινα το 100% των δυνάμεων μου ακόμα και σε πολύ δύσκολες στιγμές η σε στιγμές που αγωνιζομουν τραυματίας. Αποφάσισα ότι αυτός ο ποδοσφαιρικός κυκλος έκλεισε για έμενα και είμαι έτοιμος για το επόμενο μου βήμα. Το αμέσως επομενο διάστημα θα εξετάσω τις επιλογές μου και θα αποφασίσω το καλύτερο δυνατό για μένα. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα τα τρία αυτά χρόνια. Να είστε όλοι καλά.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35