social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συντάχθηκε σε σώμα η διοίκηση του Ορφέα Αιγάλεω

Συντάχθηκε σε σώμα η διοίκηση του Ορφέα Αιγάλεω

Μέσω δελτίου τύπου ανακοίνωσε η διοίκηση του Ορφέα Αιγάλεω τα μέλη που θα την απαρτίζουν τη σεζόν 2020/21. 
Το σωματείο θέλει σίγουρα να έχει μια αξιοπρεπαίστατη πορεία στη Β' Αθηνών τη νέα χρονιά και σε αυτό θα συμβάλλει τα μέγιστα και η διοίκηση, πέρα από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές.
Η ομάδα ανακοίνωσε επίσης τις επερχόμενες μεταγραφές της που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της, ενώ μεγάλο βάρος θα δώσει και στις ακαδημίες της, κοιτάζοντας ξεκάθαρα στο μέλλον. Μεταξύ άλλων, ο Ορφέας έκανε γνωστό πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει 20 Αυγούστου στο ΔΑΚ Αιγάλεω, στις 18:30.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με καινούργιο σχήμα στην διοίκηση ξεκινάει για την νέα σεζόν ο Ορφέας το οποίο θα ανακοινωθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου. Στην πρόταση του Προέδρου για ανασχηματισμό του Δ.Σ. και νέες αρχαιρεσίες για να δημιουργηθεί ένα πιο ευέλικτο και δυνατό σχήμα που θα οδηγήσει την ομάδα μας σε καλύτερες εποχές.
Νέα πρόσωπα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Δ.Σ. της ομάδας, ενώ σημαίνονται πρόσωπα της περιοχής διαβεβαίωσαν τον Πρόεδρο Αθανάσιο Τιτόνη ότι θα είναι δίπλα στον Ορφέα την καινούργια σεζόν για να φτάσει ο Ορφέας εκεί που τον θέλουν οι φίλοι του.
Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Τιτόνης έθεσε τους στόχους για την νέα χρονιά. Κύριο μέλημα του Προέδρου είναι η ομάδα του Ορφέα να ξαναχτίσει ένα παρόμοιο σπουδαίο έργο που είχε προ ετίας και αυτό δεν είναι άλλο από την Ακαδημία μας. Επιπρόσθετα θα γίνει προσπάθεια η ομάδα να ενισχυθεί με 3 ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης αξίας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας γίνεται σε συνεργασία του Προέδρου με τον Προπονητή του Ανδρικού τμήματος Κ. Ζιώγα.
Στόχος της ομάδας είναι μία αξιόπιστη πορεία στη Β Κατηγορία Αθηνών.
Μεγάλος βάρος όπως προ αναφέραμε θα υπάρξει στις υποδομές για να εμπιστευτεί και πάλι ο κόσμος τα παιδιά του στην μεγάλη οικογένεια του Ορφέα όπως παλιά για να διδαχθούν και να εκπαιδευτούν στο άθλημα του ποδοσφαίρου, βάζοντας έτσι γερές βάσεις για το μέλλον της ομάδας αλλά και γενικά στον αθλητισμό στην περιοχή μας.
Έτσι φέτος μετά από πρόταση του Προέδρου οι υποδομές θα λειτουργήσουν με διαφορετικό τρόπο. Από πλευρά διοίκησης την ευθύνη για την λειτουργία θα έχει η έφορος Αγγελική Γκαβέλλα και από τεχνικής πλευράς υπεύθυνος θα είναι ο Κ. Βαγγέλης Ζιώγας και ο άμεσος συνεργάτης του Μάνος Λακέρδας πάντα υπό την εποπτεία του ίδιου του Προέδρου Θανάση Τιτόνη.

Τέλος η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 6:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Αιγάλεω.»


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35