social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κώτσης: «Όλοι οι παίκτες μου είναι ορεξάτοι, πρέπει να επιστρέψουμε στη βάση μας»

Κώτσης: «Όλοι οι παίκτες μου είναι ορεξάτοι, πρέπει να επιστρέψουμε στη βάση μας»

Μπορεί στον ΑΟ Γλυφάδας η προετοιμασία να ξεκίνησε νωρίς, ωστόσο, ο Χρήστος Κώτσης και οι συνεργάτες του αρχίζουν και εξάγουν τα πρώτα τους συμπεράσματα. Σκοπός αποτελεί η καθημερινή βελτίωση προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός κόουτς αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο δήλωσε:

«Η προετοιμασία μας ξεκίνησε πολύ νωρίς... Ξεκινήσαμε 10 Αυγούστου, αν και ήξερα ότι πολλά παιδιά θα λείπουν. Ήθελα όμως λόγω της μεγάλης αποχής που είχαμε, τα παιδιά τα οποία ήταν στην Αθήνα να δουλέψουν, όπως και έγινε, πλέον βρισκόμαστε στο τέλος της τρίτης εβδομάδας και έχουν ενσωματωθεί όλοι οι παίχτες της ομάδας. Αν έρθει κάτι αξιόλογο εννοείται θα το δούμε! Ένα "πρόβλημα" που αντιμετωπίζουμε είναι με το γήπεδο, καθώς το γήπεδο της Γλυφάδας φτιάχνεται τώρα και μας φιλοξενεί άψογα η Τερψιθέα! Όπως και να το κάνουμε όμως δεν είμαστε στην βάση μας! Είναι μια καινούργια ομάδα που πρέπει να δέσουν τα παιδιά μεταξύ τους... Αυτό που βλέπω είναι πολύ όρεξη για δουλειά και αυτό μου δίνει περισσότερη όρεξη να δουλέψω μαζί τους.»

Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί στις 18:00 φιλικό στον Υμηττό με την ομώνυμη ομάδα, ενώ την Κυριακή στις 18:15 στο γήπεδο της Τερψιθέας η ομάδα του κ. Κώτση θα αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα Γλυφάδας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35