social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτο τρίποντο για τον Ορφέα, 3-2 την ΑΕ Περιστερίου

Πρώτο τρίποντο για τον Ορφέα, 3-2 την ΑΕ Περιστερίου

Τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ πήρε σήμερα (26/9) ο Ορφέας Αιγάλεω, που επικράτησε με 3-2 της ΑΕ Περιστερίου σε ένα ματς - θρίλερ. Έτσι, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην τρίτη θέση της κατάταξης με 4 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσε στην 6η με έναν λιγότερο.

 

Μόλις στο 20' ο Ανδρονιώτης άνοιξε το σκορ για τον Ορφέα και ενώ το ματς ήταν έτοιμο να πάει σε ανάπαυλα με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, ο Χαλικιάς βρήκε δίχτυα στο 45'+1' ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49', ο Γαζεπίδης έγραψε το 1-2 και ανέτρεψε το σκορ για την ΑΕ Περιστερίου. Το συγκρότημα όμως του Γιάννη Σκαρπέλη άντεξε μόλις έξι λεπτά, καθώς στο 55' ξανά ο Ανδρονιώτης σκόραρε και έφερε στα ίσα το ματς.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 80' ο Αθανασόπουλος, ενώ στο 87' οι φιλοξενούμενοι μείνανε με 10, μετά την αποβολή του Μαντζιώρη για διαμαρτυρία.

 

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Ηλιάδης, Αθανασόπουλος, Καραγιαννίδης, Γαβριήλ, Μανώλικας, Τιτόνης (79' Κυριάκος), Ορφανός, Ζιώγας (85' Παπαδόπουλος), Ανδρονιώτης, Δημητρίου, Μαντζούκας (52' Τριανταφυλλίδης)

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Σκαρπέλης): Νικολόπουλος, Καβαγιάς (79' Γαντζούλας), Νίκας, Καραπαπάς, Σοϊλές, Σμυρνιώτης, Στρέμπας (62' Μαντζιώρης), Παρλακίδης, Χαλικιάς, Γαζεπίδης. Αντωνουσάκης

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35