social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζακόπουλος: «Ελπίζω να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία»

Καζακόπουλος: «Ελπίζω να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία»

Την αήττητη της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ συνέχισε η νεοφώτιστη Άμιλλα Περιστερίου, που επικράτησε με 3-2 σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την επίσης νεοφώτιστη Κορωνίδα.

 

Η ομάδα του Φώντα Καζακόπουλου... «βροντοφωνάζει» πως ήρθε για να μείνει στην κατηγορία και αυτό αποδεικνύουν και οι πολύ πειστικές και εντυπωσιακές της εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός τεχνικός του σωματείου του Περιστερίου μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τη νίκη της ομάδας του, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, η Άμιλλα αποδίδει καλά, και πως παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, πραγματοποιούν συνεχώς καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολυ σημαντική νίκη που κάναμε. Βρεθήκαμε πισω στο σκορ αλλά ανέβασαμε την αποδοση μας και κάναμε την ανατροπη. Το τελευταίο διάστημα έχουμε πολλες απουσίες όμως όλα τα παιδια είναι έτοιμα και ανταποκρίνονται εξαιρετικά. Παρότι είμαστε νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία έχουμε ξεκινήσει πολυ καλα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Ευχομαι τα καλυτερα στην πολυ ταλαντούχα ομάδα της Κορωνίδας»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35