social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζαμπούρας: «Μας αδικεί η θέση μας»

Ζαμπούρας: «Μας αδικεί η θέση μας»

Το Γαλάτσι ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις και στόχους τη φετινή σεζόν ωστόσο μέχρι στιγμής η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι ικανή για να επαληθεύσει το παραπάνω (σε 6 ματς μετράει 1 νίκη,2 ισοπαλίες και 3 ήττες).

Βέβαια υπάρχει εξήγηση στο γεγονός αυτό, αφού σε αρκετά ματς παρότι το συγκρότημα του Θανάση Ζαμπούρα έχει δείξει καλή εικόνα, δεν έχει πάρει αυτό που δικαιούται από τα παιχνίδια.

Ο έμπειρος προπονητής με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την αγωνιστική εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα του λέγοντας”

Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας. Έχουμε βγάλει το δυσκολότερο πρόγραμμα από κάθε άλλη ομάδα στον όμιλο και συγκομιδή των βαθμών μας αδικεί. Παιδικά λάθη μας έχουν στερήσει τουλάχιστον άλλους 6 με 7 πόντους. Δεν είναι αυτή η θέση της ομάδας στην βαθμολογία αλλά το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Η μπάλα ποτε σου δίνει και ποτε σου παίρνει. Στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων κάναμε μια πολυ καλή νίκη εκτός έδρας με πολυ καλή απόδοση όπου μας έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα αλλά και πολυ θετικη Ψυχολογία. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την νίκη και την ψυχολογία για την συνέχεια καθώς έγινε η διακοπή. Όταν και αν ξεκινήσουν πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε όσο το δυνατόν γίνεται από εκεί που σταματήσαμε. Θέλουμε να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Προς το παρόν ευχόμαστε όλοι μας να τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα αυτή η τραγική κατασταση που ταλαιπωρεί τον κόσμο. Υγεία και υπομονή σε όλο τον κόσμο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35