social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πασχάλης Νικολαϊδης: «Έχουμε δείξει τις προσδοκίες μας»

Πασχάλης Νικολαϊδης: «Έχουμε δείξει τις προσδοκίες μας»

Αποτελεί έναν από τους πιο παραγωγικούς σκόρερ στην Β’ ΕΠΣΑ και αυτό το αποδεικνύουν τα στατιστικά του.

Η αναφορά μας γίνεται στον υψηλόσωμο κυνηγό, Πασχάλη Νικολαϊδη ο οποίος μετά από μερικούς μήνες στον Αστέρα Ζωγράφου, φέτος πήρε την απόφαση να μετακινηθεί στον Φωστήρα Ηλιούπολης.

Ο ικανότατος άσος θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος αφού βλέπει την ομάδα του να φιγουράρει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ έχοντας έξι νίκες και μόλις μια ισοπαλία σε επτά ματς.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Νικολαϊδη ο οποίος μίλησε για την πορεία του Φωστήρα και πολλά άλλα ζητήματα.

Αναλυτικά

-Πως κρίνεις την πορεία σας;

«Έχουμε διανύσει το 1/4 του πρωταθλήματος και σε αυτό το διάστημα δείξαμε τις προσδοκίες μας στο πρωτάθλημα αυτό. Είμαστε μόνοι στην κορυφή και αήττητοι με έξι νίκες και μία ισοπαλία και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια όποτε και αν δοθεί αυτη από τις αρμόδιες αρχές».

-Πόσο θα σας επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος;

«Η διακοπή ήρθε για εμάς θεωρώ σε άσχημη χρονική στιγμή, διότι βρήκαμε πολύ καλό ρυθμό και συνεχώς βελτιωνομασταν από αγώνα σε αγώνα, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται την φετινή περίοδο στον Φωστήρα Ηλιούπολης από όλους ( Διοίκηση, Προπονητές, παίχτες). Όπως και να έχει πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής λοιπόν ακολουθούμε συγκεκριμένο πρόγραμμα του έμπειρου προπονητή μας κ. Μιχαηλίδη που στόχο έχει η διατήρηση της άρτιας φυσικής κατάστασης όλων μας».

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

«Προσωπικά έχω δηλώσει ότι φέτος θα είναι τελευταία μου χρονια αν και έχω άλλον έναν χρόνο δικαίωμα συμμετοχής στην ΕΠΣΑ με στόχο να ανεβάσω άλλη μια ομάδα στα σαλόνια της Α'. Βέβαια αυτή τη δήλωση την έχω ξανακάνει και όμως συνεχίζω να είμαι στο γήπεδο και να υπηρετώ αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε, "το ποδόσφαιρο και την μαγεία του". Σε όλους στοιχίζει η διακοπή, ευχομαι υγεία σε όλους, υπομονή και με το καλό η επάνοδο στην κανονικότατα στην ζωή και εν συνεχεία στα γήπεδα.

Ευχαριστώ πολύ Κυριάκο σε εσένα και συγχαίρω τον αγώνα και την προσπάθεια που κάνεις όλα αυτά τα χρόνια για την ανάδειξη και προβολή του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35