social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λιάπης: Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη

Λιάπης: Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη

Εδώ και μερικές ώρες ο Γιώργος Λιάπης αποτελεί το νέο προπονητή της ΑΕ Μεταμόρφωσης αφού αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο ικανότατος κόουτς, που μέχρι πρότινος εργάζονταν ως τεχνικός διευθυντής στο σύλλογο, εξήγησε μέσω του soccerlive.gr τους λόγους που επέλεξε την ΑΕ Μεταμόρφωσης λεγοντας: ''Κατ' αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με επέλεξε ως προπονητή. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο όμως προέρχεται από άτυχα αποτελέσματα. Οι δυο προηγούμενοι προπονητές έκαναν καλή δουλειά και σε αυτό που θα δουλέψουμε, όταν επιστρέψουμε στο γήπεδο είναι στο κομμάτι της διαχείρισης και της ψυχολογίας. Κλείνω δυο χρόνια στην ΑΕ Μεταμόρφωσης και γενικά στην Αττική και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μαζί με τους ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει . Στα 16 χρόνια προπονητικής μου καριέρας συνήθως δούλευα σε ανδρικό εκτός από το πέρασμα που είχα από την ομάδα νέων της ΑΕΛ. Έψαχνα μια ευκαιρία, η πρόταση ήταν μέσα από την Μεταμόρφωση και την αποδέχτηκα για να γνωρίσω και εγώ με τη σειρά μου το ποδόσφαιρο της Αττικής. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα''.

Ερωτηθείς για τις εντυπώσεις που έχει από το τοπικό πρωτάθλημα, ο ικανότατος κόουτς δήλωσε

''Στα δυο χρόνια που παρακολουθώ, νομίζω ότι πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και αξιόλογους-ψαγμένους προπονητές. Οργανωτικά, όλες οι ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι σε καλό επίπεδο.''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35