social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ντζέλιας: Πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι τέλους ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Ντζέλιας: Πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι τέλους ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μετακινήθηκαν φέτος στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου είναι ο Κώστας Ντζέλιας.


Ο έμπειρος αμυντικός μέσος που έχει γνωστός στο αθηναϊκό κοινό από το πέρασμα που είχε από τον Αττικό παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στην πορεία που έχει πραγματοποιήσει αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά: ''πιστεύω η διακοπή βρήκε την ομάδα σε μια περίοδο που είχε βρει ρυθμο και είχε ανοδική πορεία. Είμαι σίγουρος ότι αν και όταν ξεκινησει ξανά το πρωτάθλημα θα έχει πρωταγωνιστικο ρόλο ως το τέλος''.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις φιλοδοξίες του λέγοντας:' 'Φιλοδοξία μου ολα αυτά τα χρόνια (17 χρόνια σε Δ εθνική και τοπικά σε 5 νομούς) ήταν και παραμένει το να δίνω τα πάντα στο γήπεδο και πότε να μην μπει δίπλα στο όνομα μου η λέξη αδιάφορος απο κανέναν''.

Στον επίλογο του ο βραχύσωμος μεσοαμυντικός αναφέρθηκε και στην πανδημία που έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας λέγοντας: 'Όσο για την πανδημία καταλαβαίνω το πόσο θέλουν όλοι να επανελθουν στα γήπεδα και πόσο έχει ληψει αλλά αν υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο να έχουμε έναρξη και νέα διακοπή καλύτερα να μην ξεκινήσει καθόλου όσο σκληρό κι αν ακούγεται!


Σχετικά άρθρα

Κοντά σε Μπεκιάρη ο Νεοπεντελικός

Κράτησε Αθανασόπουλο το Καλαμάκι, ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο

Προσθήκη με Λιόλιο στον Αστέρα Ζωγράφου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35