social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ενεγράφη στο Μητρώο Αθλητικών συλλόγων η Πέρα Κλουμπ

Ενεγράφη στο Μητρώο Αθλητικών συλλόγων η Πέρα Κλουμπ

Με δελτίο τύπου η ομάδα της Πέρα Κλουμπ έκανε γνωστό ότι ενεγράφη στο Μητρώο Αθλητικών συλλόγων.


Το δελτίο τύπου
Αξιότιμοι φίλοι και μέλη του Σωματείου μας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εγγραφή μας στο ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΊΩΝ που τηρεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Προς ενημέρωσή σας από τον περασμένο Ιούνιο το Υφυπουργείο Αθλητισμού υποχρέωσε όλα τα ερασιτεχνικά Σωματεία να εγγραφούν στο Μητρώο που τηρεί η Γ.Γ.Α. προσκομίζοντας μία σωρεία εγγράφων τόσο από το αρχείο των βιβλίων κάθε Σωματείου όσο και από πολλές Δημόσιες Υπηρεσίες όπως
Πρωτοδικείο Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής, Ε.Π.Ο., Ε.Π.Σ. Αθηνών, .Δ.Ο.Υ. Ψυχικόυ, Ε.Φ.Κ.Α. κ.ά.
Μετά από επίπονη προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου υποβλήθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και σήμερα 4/12/2020 εγκρίθηκε η εγγραφή μας.
Ενδεικτικά σας πληροφορούμε πως μέχρι σήμερα πολύ λίγα Σωματεία από 150 περίπου που είναι εγγεγραμένα στην ΕΠΣ Αθηνών έχουν καταφέρει να εγγραφούν στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αθηνών κ. Παναγιώτη Δημητρίου και τον αντιπρόεδρο κ. Άγγελο Νικόπουλο για την βοήθεια που μας παρείχαν και την άμεση ανταπόκρισή τους σε ότι τους ζητήσαμε.
Κατά την αναζήτηση των απαραίτητων εγγράφων από διάφορα αρχεία βρήκαμε και κάποια που είναι ενδιαφέροντα για την ιστορία της ομάδας μας. Ιδιαίτερα για φίλους-μέλη μας που έχουν μεγαλύτερη ηλικία που έζησαν ή θυμούνται κάποια πράγματα.
Από την Γενική Γραμματεία Αθηνών πληροφορούμαστε πως η Πέρα Κλουμπ εγγράφηκε στην ΕΠΟ το 1926. Το 1967 με απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού υποχρεωθήκαμε να συγχωνευθούμε και δημιουργήθηκε η ομάδα ΒΥΖΑΝΤΙΟ. Το 1977 με τροποποίηση καταστατικού επαναφέρουμε το όνομα ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ. Αυτός είναι και ο λόγος που το επίσημο αρχικό Καταστατικό μας ως ΒΥΖΑΝΤΙΟ έχει ημερομηνία 1969 ενώ το Σωματείο μας ως ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ λειτουργεί από το 1926.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (peraclub.gr).
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας
Παυλόπουλος Θεόδωρος Πέζος Μάνος


Σχετικά άρθρα

Τέλος ο Πανακούλιας από την Πέρα Κλουμπ

Πανακούλιας: Οι απουσίες μας επηρέασαν

Πανακούλιας: Η διακοπή... «ξενέρωσε» τον κόσμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35