social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κινδιλίδης: Το πρόγραμμα ακορντεόν θα διαλύσει το δυναμικό των ομάδων

Κινδιλίδης: Το πρόγραμμα ακορντεόν θα διαλύσει το δυναμικό των ομάδων

Μέσω ανάρτησης στην επίσημη σελίδα στο facebook ο πρόεδρος της Αθηναΐδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης απευθύνω τους προβληματισμούς του σχετικά με την ενδεχόμενη επανέναρξη της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Φιλες και φιλοι της ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ εντονος ειναι ο προβληματισμος που υπαρχει για την ζοφερη κατασταση που εχει δημιουργηθει συνολικα στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο μετα την αποφαση της Κυβερνησης να επεκτεινει το λουκετο μεχρι της 7 Ιανουαριου.

Και βεβαια ο προβληματισμος μεγαλωνει για τις εξελιξεις που θα δρομοληγηθουν για την τυχων συνεχεια.Γιατι σιγουρα θα υπαρξει συνεχεια.
Βεβαια δεν μπορουμε να μιλαμε για συνεχεια οταν καθε μερα πολλες οικογενειες θρηνουν για τον θανατο δικων τους ανθρωπων ,λογω της πανδημιας.
Ομως εμεις θα πρεπει να τονισουμε στους υπευθυνους οτι το μετα θα ειναι πολυ κρισιμο.Αν δηλαδη αργησουμε να ξεκινησουμε και απο οτι φαινεται αν ολα πανε καλα πριν το τελος Ιανουαριου δεν θα δουμε σεντρα στα γηπεδα,τοτε θα αναγκαστουμε σε ενα προγραμμα ακορντεον οπου θα εχουμε συνεχως εμβολιμες αγωνιστικες καθε Τεταρτη και Σαββατο.
Αυτο θα διαλυσει το δυναμικο των ομαδων καθως οι περισοτεροι ερασιτεχνες ποδοσφαιριστες ειναι εργαζομενοι.Και βεβαια με την επαγγελματικη αβεβαιοτητα που υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ελληνικη κοινωνια ειναι αδυνατον οι ποδοσφαιριστες να αφηνουν τη δουλεια τους καθε Τεταρτη για να αγωνισθουν με τις ομαδες τους.Αποτελεσμα αυτου θα ειναι ολες σχεδον οι ομαδες να αγωνιζονται με πολλους αναπληρωματικους και βεβαια αν μπορουν να συμπληρωνουν αποστολη.
Ολα αυτα θα πρεπει να υπολογιστουν πολυ σοβαρα και οι υπευθυνες αρχες που μας εκπροσωπουν θα πρεπει να προωθησουν στα ανωτερα κλιμακια.
Τελος θα ηθελα να αναφερθω στο θεμα των ακαδημιων.Εκει υπαρχει ενα τεραστιο λαθος.Τα παιδια ειναι ουτως η αλλως σε παρκα και πλατειες και κλωτσανε την αγαπημενη τους μπαλλα.Και ερωτω δεν θα ηταν καλυτερα να βρισκονται στα γηπεδα ακολουθωντας ολα τα υγιεινομικα πρωτοκολλα?Τεραστια θα ειναι τα προβληματα για αυτα τα παιδια γιατι ηδη εχουν οδηγηθει σε μια εικονικη πραγματικοτητα μεσα απο ηλεκτρονικα παιχνιδια και τα social media.
Ευχομαι ολοι οι υπευθυνοι να λαβουν σοβαρα υποψην τους αυτες τις παραμετρους που θα παιξουν πολυ σημαντικο ρολο στην ομαλη λειτουργια του αγαπημενου μας ερασιτεχικου ποδοσφαιρου.
Ευχομαι να ξαναμπουμε οσο το δυνατον πιο συντομα ,με ασφαλεια στους αγωνιστικους χωρους.
Τελος με την ευκαιρια θα ηθελα να ευχηθω καλες γιορτες σε ολους τους Προεδρους και τα Διοικητικα Συμβουλια των ομαδων ,σε ολους τους προπονητες και τα τεχνικα επιτελεια τους αλλα και σε ολους τους ποδοσφαιριστες που αγωνιζονται στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35