social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδιώτης: Δύσκολα να ορθοποδήσουν οι ομάδες

Παπαδιώτης: Δύσκολα να ορθοποδήσουν οι ομάδες

Ένας από τους ικανότερους τερματοφύλακας που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ είναι ο Δημήτρης Παπαδιώτης.


Ο ικανότατος πορτιέρο έχοντας αγωνιστεί και σε ανώτερες κατηγορίες αποφάσισε λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της γειτονιάς του έχοντας στόχο να τη βοηθάει όσο μπορεί μέσω του ταλέντου του και της εμπειρίας του.

Έχοντας περάσει από Ήφαιστο Περιστερίου, Θρίαμβο Αθηνών, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Χαϊδάρι και ΑΟ Περιστερίου, καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για έναν ικανότατο τερματοφύλακα που αποτελεί λίρα εκατό για το σύλλογο των δυτικών προαστίων. Φέτος έχοντας χάσει μόλις ενα ματς αυτό της 6ης αγωνιστικής κόντρα στο Ψυχικό, ο Παπαδιώτης δείχνει ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για να σχολιάσει την πορεία της ομάδας. Αναλυτικά, η δήλωση του: "Για τη μέχρι τώρα πορεία μας είμαι πολύ ικανοποιημένος καθώς είμαστε νεοφώτιστοι και έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά δεδομένου του δύσκολου προγράμματος που έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής. Ελπίζω πως θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Από εκεί και πέρα, η διακοπή για εμάς ήρθε σε κακό σημείο γιατί είχαμε αρχίσει και δενόμασταν όλο και περισσότερο αλλά αυτό έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες και κατ' επέκταση ολόκληρη τη χώρα".

Για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο και πως έχει επηρεαστεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Παπαδιώτης δήλωσε: "Είναι πολυ δύσκολη η κατάσταση που περνάμε και φοβάμαι πως θα φανούν οι συνέπειες το επόμενο διάστημα καθώς δύσκολα θα μπορέσουν να ορθοποδήσουν πολλές ομάδες. Επηρεάζονται άτομα που ζουν απο τον χώρο αυτό ή έχουν ένα σεβαστό συμπληρωματικό εισόδημα, παίκτες και προπονητές κυρίως. Ελπίζω να βοηθήσει περισσότερο η πολιτεία απο το πρώτο αυτό βοήθημα που δίνει τώρα για να δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό. Καλές γιορτές εύχομαι σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω απ όλα και μακάρι να επιστρέψουμε γρήγορα στα γήπεδα!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35