social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καρέ ανανεώσεων στην Ατλαντίδα

Καρέ ανανεώσεων στην Ατλαντίδα

Μετά από συντονισμένες και άμεσες ενέργειες του Δ.Σ και ιδιαίτερα του προέδρου του συλλόγου μας κ. Ηλία Βούτουνα, η ομάδα μας ανανέωσε την συνεργασία της με τους περισσότερους από τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της.
Για την Διοίκηση μέτρησε ιδιαίτερα τόσο η πολύ καλή πορεία της ομάδας στο διάστημα που παίχτηκε ποδόσφαιρο όσο και η ατομική αξία και απόδοση των ποδοσφαιριστών.Από την πλευρά των αθλητών εκτιμήθηκε η προσέγγιση τη Διοίκησης αλλά το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
Στο πλαίσιο αυτό την φανέλα της Ατλαντίδας θα φοράνε και την νέα χρονιά ο πολύπειρος αμυντικός και αρχηγός της ομάδας Γιάννης Κολοτούρος ο οποίος στους 9 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την περσινή σεζόν υπήρξε ο στυλοβάτης της άμυνας.
Στο επιθετικό κομμάτι τα αντίπαλα δίχτυα θα συνεχίζουν να βομβαρδίζουν ο Σταύρος Πανόπουλος ο οποίος με την εκπληκτική του τεχνική κατάρτιση και τα κρίσιμα γκολ έχει προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στην ομάδα, αλλά και εξαιρετικός πολυσύνθετος επιθετικός Βασίλης Σιούτης ο οποίος ήταν άτυχος την περσινή σεζόν που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.
Τέλος από την φετινή σεζόν δεν θα μπορούσε να λείπει η "ψυχή" των αποδυτηρίων Μάκης Καγιάς ο οποίος σε κάθε αγώνα δίνει τα πάντα για την ομάδα.
Θα ακολουθήσουν συναντήσεις και συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές και υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα ξεπεραστούν κάποια προβλήματα που προκύπτουν (εργασίας ή στράτευσης) προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πάνοπλη και την νέα σεζόν

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35