social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προπονητής της ομάδας Β του Αστέρα Βάρης ο Γιώργος Καβάσης

Προπονητής της ομάδας Β του Αστέρα Βάρης ο Γιώργος Καβάσης

Μέσω δελτίο τύπου ο Αστέρας Βάρης έκανε γνωστό ότι ο Γιώργος Καβάσης θα είναι ο προπονητής της ομάδας Β' που δημιουργήθηκε και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι "κυανόλευκοι" βαδίζοντας σε ευρωπαϊκά πρότυπα δείχνουν οτι δημιουργούν το συγκεκριμένο εγχείρημα προκειμένου να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παιδιά των υποδομών, με την ομάδα αυτή να αποτελεί τον προθάλαμο του συνόλου που συμμετέχει στην Γ' Εθνική.

Το Project εκπονείται από τον πρόεδρο του συλλόγου, Δημήτρη Πάπιο και τον υπεύθυνο υποδομών Ανδρέα Αντάρτη, με τους δυο άνδρες να έχουν απέραντη εμπιστοσύνη και πίστη στις δυνατότητες του κ. Καβάση.

Το δελτίο τύπου

Στον Γιώργο Καβάση έδωσε η διοίκηση το τιμόνι του Αστέρα Β'.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Πρόεδρος μας Δημήτριος Πάπιος είχε θέσει το θέμα της δημιουργίας ομάδας Β'.
Τελικά αυτό παίρνει σάρκα και οστά από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μία προσπάθεια που μόνο θετικά μπορεί να το δει κανείς, αφού γίνεται προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αστέρας εδώ και καιρό διοργανώνει όλο αυτό το εγχείρημα και η Β' ομάδα είναι σχεδόν στημένη. Υπηρχαν διάφορες σκέψεις για τον προπονητή που θα αναλάμβανε τα ηνία της.
Μετά λοιπόν από συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ομάδας μας ο Πρόεδρος Δημήτριος Πάπιος, ο Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Ακαδημιών Αντάρτης Αντρέας καταλήξανε τελικά να Αναλάβει τον Αστέρα Β' και την Κ18 ο Γιώργος Καβάσης. Στον Αστέρα υπαρχει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του κόουτς και γι' αυτό του έδωσαν αυτόν τον αναβαθμισμένο ρόλο θεωρώντας ότι μπορεί να εμπνεύσει και να εξελίξει τους ποδοσφαιριστές που θα πέσουν στα χέρια του. Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ του εύχεται υγεία και επιτυχίες με το αστέρι στο στήθος.

218670444_990014771764997_3172754809596246800_n_1.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35