social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστοφιλέας: Το σημαντικό είναι να νικάμε

Χριστοφιλέας: Το σημαντικό είναι να νικάμε

Τη νίκη της αγωνιστικής στην Ανατολική Αττική πέτυχε την Κυριακή ο Παλληνιακός, συντρίβοντας με 6-0 τον Σαρωνικό στην Ανάβυσσο.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας απέφυγε να σταθεί στο εύρος της επικράτησης της ομάδας του, υπενθυμίζοντας ότι το σημαντικό είναι να έρχονται οι βαθμοί. «Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει ποδοσφαιριστές αξίας και τους οποίους γνωρίζουμε. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε κακή μέρα. Από την άλλη, θεωρώ ότι έχουμε αξία ως ομάδα, έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και αυτό είναι κάτι που το λέω από την αρχή της χρονιάς και όχι τώρα. Είμαι σίγουρος ότι αν είμαστε προσεκτικοί, θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια» σχολίασε ο νεαρός προπονητής και πρόσθεσε: «Σίγουρα η έκταση του σκορ προκάλεσε εντύπωση, όμως στην πραγματικότητα δεν... λέει κάτι. Το σημαντικό είναι να νικάμε κάθε παιχνίδι και πόντο πόντο να διεκδικήσουμε αυτό που έχουμε βάλει σαν στόχο».

Σε εκείνο το σημείο, μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, Γιώργο Καλτσά, σημειώνοντας: «Έχουμε την τύχη να έχουμε στις τάξεις μας έναν ποδοσφαιριστή που βοηθάει πολύ την ομάδα και ο οποίος ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχει καταφέρει με τα γκολ του να ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνας. Με αυτό τον τρόπο, αποφορτίζει την ομάδα και, έτσι, έχουν τη δυνατότητα και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές να βγάλουν την ποιότητά τους στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, για το σημερινό (16:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παλλαυρεωτικό στο πλαίσιο της εμβόλιμης, 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ, ο Π. Χριστοφιλέας ανέφερε: «Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά, κάνει τον Παλλαυρεωτικό ακόμη πιο επικίνδυνο. Θα μπούμε με όλες τις δυνάμεις μας να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε, παράλληλα, να προφυλάξουμε και να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, με δεδομένο ότι παίζουμε Κυριακή-Τετάρτη-Σάββατο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35