social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θρίαμβος Βουλιαγμένης, σοκ για Μαρκό (1-0)!

Θρίαμβος Βουλιαγμένης, σοκ για Μαρκό (1-0)!

Εκτός Κυπέλλου πέταξε η Βουλιαγμένη τη Μαρκό, ολοκληρώνοντας ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού θεσμού!

Η ομάδα του Σωτήρη Κατράνα επικράτησε με 1-0 απέναντι στους πράσινους και πήρε το εισιτήριο για την τέταρτη φάση, όπου θα αγωνιστεί παράλληλα με τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας. Από την άλλη, οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ δείχνουν να περνούν περίοδο αγωνιστικής κρίσης, αφού είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με την Τριγλία την περασμένη Τετάρτη και η ήττα από τον ΠΑΟ Καλυβίων την Κυριακή. Στο 45ο λεπτό ο Παπανικολάου πέτυχε με φάουλ το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ιατρού στο 70ο λεπτό, ενώ λίγο πριν την εκπνοή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο σκόρερ Παπανικολάου.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Τσελεπίδης-Καστρινάκης

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Σωτήρης Κατράνας): Μανώλης, Βεϊόγλου, Καραγεωργάκης (46' Καρβούνης), Εστυλιανίδης, Κουκουνασούλης, Ντίνας, Παπανικολάου, Κουσιάκης, Μραντί (80' Στρατουδάκης), Μαχαίρας (61' Τσίλης), Πετρίτσης (68' Τσακύρης)

ΜΑΡΚΟ (Θαλής Τσιριμώκος): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος (79' Μπάτης), Ερέκι (46' Φλώρος), Τσίκλος (60' Λαμπρόπουλος), Μουσταφίδης, Πίκουλης, Βασιλειάδης, Ιατρού (72' Κότσι), Σαχσανίδης, Ντούλιας (46' Γκεμίσης), Σουελελές.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35