social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» η Τριγλία Ραφήνας, 2-1 τον Γ. Παθιακάκη

«Καθάρισε» η Τριγλία Ραφήνας, 2-1 τον Γ. Παθιακάκη

Πάλι σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή του 2ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (12/12) η Τριγλία, καθώς προσπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του ΑΟ Γ. Παθιακάκη.

Η ομάδα της Ραφήνας επικράτησε με 2-1 του αντιπάλου της, σε παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες και πάθος για το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 10ο λεπτό με κοντινή προβολή του Κ. Τσούκα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να αντιδράσουν και, μάλιστα, είχαν δοκάρι σε επικίνδυνη σέντρα σουτ του Μπρίτο στο 24ο λεπτό, αφού πρώτα βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και ο Σύρακας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να «κλειδώσουν» το «τρίποντο», πετυχαίνοντας το 2-0 στο 74ο λεπτό με κεφαλιά του Ι. Τσούκα μετά από σέντρα του Βίλα. Το μόνο που μπόρεσε η ομάδα του Παθιακάκη στο διάστημα που απέμενε, ήταν να μειώσει το σκορ για το τελικό 2-1 με σουτ του Κωστένογλου, στο οποίο η μπάλα άλλαξε τροχιά από τα σώματα.

Διαιτητές: Κορωνιάς-Ξουρίδας-Χριστοδούλου

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Τζίτζης (72' Χατζόπουλος), Παπαδιονυσίου, Μεϊμάρογλου, Ι. Τσούκας, Γερώνυμος, Παπάζογλου (88' Κονταρίνης), Νταή, Κ. Τσούκας, Βίλα (88' Δελαπόρτας), Καρκασίνας (58' Καραγιάννης)

ΑΟ Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Οψυμούλης, Στασης (60' Κατσαρίδης), Ανεζύρης (85' Λαλαφράγκος), Λαζαρίδης, Νταβώνης (67' Μπουρμπούλης), Αγγελίνας, Μπρίτο, Γερογιάννης, Κωστένογλου, Δημάτσας, Λιάκος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35