social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρίτος με «πεντάρα» ο ΠΑΟ Καλυβίων (5-2 τη Μάχη Μαραθώνα)

Τρίτος με «πεντάρα» ο ΠΑΟ Καλυβίων (5-2 τη Μάχη Μαραθώνα)

Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές ο ΠΑΟ Καλυβίων και επανήλθε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ, προσπερνώντας πάλι τον Άρη Βούλας.

Η ομάδα του Π. Τσιγκούλη επιβλήθηκε με 5-2 της Μάχης Μαραθώνα, «καθαρίζοντας» το ματς στο δεύτερο ημίχρονο όπου επέβαλε την κυριαρχία της. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Χατζής άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ (1-0), με την ισοφάριση να έρχεται στο 16ο λεπτό έπειτα από ωραίο πλασέ του Ξυμητήρη (1-1). Στο 35ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν πάλι το προβάδισμα με προβολή του Πασκάλι ύστερα από σέντρα του Χατζή (2-1), όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και μετά από δύο λεπτά με κεφαλιά του Αμπντουραχμάνι σε φάουλ του Γκατεντασβίλι έφεραν το ματς στα ίσια (2-2). Στο 55ο λεπτό έγινε το 3-2 χάρη σε προσωπική ενέργεια και πλασέ του Χατζή (3-2), στο 77ο λεπτό ο Κρασώνης με σουτ έκανε το 4-2 και τρία λεπτά μετά ο Πασκάλι αξιοποιήσε γύρισμα του Νικολογιάννη και με σουτ έγραψε το τελικό 5-2 για τους πράσινους.

Διαιτητές: Μπερέτας, Καραθανάσης-Σπίθας

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πέτρος Τσιγκούλης): Γκόλφης, Πασκάλι (82' Κοκαβέσης), Δεγαϊτάς, Πλίτσης, Α. Ντοβίνος, Νικολογιάννης (57' Μπούρμας), Χαρίσης (82' Ντούμη), Ναούμ (57' Καρελιώτης), Μπότης, Κρασώνης, Χατζής (65' Δημητρακόπουλος)

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Παναγιώτης Σιδέρης): Αραχωβίτης, Α. Τσιούμας, Ξυμητήρης (65' Ρήγας), Παπαδογιωργάκης, Φραγκής (75' Αντιμισάρης), Τριανταφύλλου, Αμπντουραχμάνι, Παππάς (55' Ρουμελιώτης), Καζάκου, Γκατεντασβίλι (75' Δοριζάς), Β. Τσιούμας (60' Μέξης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35