social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες ο Αχαρναϊκός, 2-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Επέστρεψε στις νίκες ο Αχαρναϊκός, 2-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Έπειτα από δύο ισοπαλίες και ένα... ρεπό, ο Αχαρναϊκός επέστρεψε στις νίκες και το έκανε στο ντέρμπι της αγωνιστικής, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (19/1) στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Μενιδίου υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, του οποίου επιβλήθηκε με 2-0, για να μείνει μόνη στη δεύτερη θέση και να διατηρηθεί στο -3 από τον πρωτοπόρο Παλληνιακό. Παρότι το ρόστερ των ερυθρόλευκων «ξεχειλίζει» από ποιότητα και, κυρίως, μεσοεπιθετικά, οι πράσινοι πέτυχαν να εξουδετερώσουν τον αντίπαλο, να τον κρατήσουν μακριά από την εστία του Μυλωνά και να φτάσουν σε «καθαρή» επικράτηση. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 45ο λεπτό, ο Καριατλής άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), ενώ με άλλο ένα σουτ στο 82ο λεπτό ο Μπαστάνης έγραψε το τελικό 2-0, έχοντας έρθει από τον πάγκο λίγο πριν τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Διαιτητές: Φωστέρης, Δ. Τζαφόλιας-Κακάνης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Παπαδόπουλος): Μυλωνάς, Αμπάρα, Βασιλόπουλος, Μαγγίνας, Νίκας, Μάναλης, Μαρκοπουλιώτης (78' Ζαχαρός), Καριατλής, Λένγκα (63' Μπαστάνης), Στραβομύτης (91' Αθανασόπουλος), Σπυρίδης (63' Μαβίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Κωνσταντάς, Ζαχαράκης, Κουλάι, Μεταλλινός, Ζώνας, Κολιμάτσης (60' Καλκανάκος), Κιρτζιαλίδης (85' Μαγγίνας), Κλωνάρης, Μακρίδης, Στάμος (60' Σαλαπάτας), Σεΐτι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35