social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρία στα τρία» ο Άρης Βούλας, 4-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

«Τρία στα τρία» ο Άρης Βούλας, 4-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Επικράτησε... κατά κράτος ο Άρης Βούλας απέναντι στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου και έφτασε στην τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στα πλέι οφ της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Τ. Τασιόπουλου νίκησε με το εμφατικό 4-0, έχοντας την υπεροχή κόντρα σε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε με απουσίες.

Στο 20ο λεπτό ο Τάρναρης είχε δοκάρι με σουτ, με τον Ρομάνο να ανοίγει το σκορ με πλασέ στο 38' (1-0). Πέντε λεπτά μετά ο Τάρναρης σκόραρε με σουτ για το 2-0, για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα. Αφού πρώτο ο Κριλής «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ στο 70', ο Ηλιάδης έκανε με πλασέ το 3-0 στο 83', για να έρθει ο Γκιούρα στο 90' και με πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Κορωνιάς, Καραθανάσης-Χριστοδούλου

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Ατματσίδης, Γιαννόπουλος (86' Παπαδήμος), Γκιούρα, Αφράτης, Μπρής (46' Λάσκος), Μιραφιόρι, Φουκαράς (86' Ρεσούλι), Τάρναρης (69' Ηλιάδης), Ρομάνo, Κριλής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Κωνσταντάς, Ζαχαράκης, Κουλάι, Μεταλλινός, Κολιμάτσης, Αργυρίου, Κολιγιάννης, Κλωνάρης, Γιαννακόπουλος, Μαγγίνας, Κιάφα (83' Καλκανάκος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35