social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σε καλή κατάσταση ο Άρης Βούλας, 2-0 την Τριγλία στη Ραφήνα

Σε καλή κατάσταση ο Άρης Βούλας, 2-0 την Τριγλία στη Ραφήνα

Άλλη μία νίκη πανηγύρισε ο Άρης Βούλας και πιστοποίησε πως, δέκα ημέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σε μία πρόβα τζενεράλε του τελικού, η ομάδα του Τ. Τασιόπουλου επικράτησε με 2-0 της Τριγλίας στη Ραφήνα, σε ένα παιχνίδι που αναμενόταν ντέρμπι και εξελίχθηκε ως τέτοιο στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, με αυτό το «τρίποντο», ο Άρης ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης στα πλέι οφ της Α' ΕΠΣΑΝΑ, προσπερνώντας και τον Παλληνιακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, με τους φιλοξενούμενους να αξιοποιούν μία από αυτές στο 69ο λεπτό και να παίρνουν το προβάδισμα με ωραίο πλασέ του Γκαβασιάδη (0-1), για να φτάσουν στο 0-2 με δυνατό σουτ του Κριλή στο 83'.

Διαιτητές: Πανούτσος, Καστρινάκης-Σούζας

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, ΜεΪμάρογλου, Καστράτι (75' Δελαπόρτας), Γερώνυμος, Παπάζογλου (60' Σένε), Χατζόπουλος (75' Νταής), Κ. Τσούκας, Βίλα (84' Καρτάλης), Ζαφειρόπουλος

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Γκούρα, Γιαννόπουλος, Ρεσούλι, Λάσκος, Μπρης, Μιραφιόρι (37' Ηλιάδης), Φουκαράς, Γκαβασιάδης, Ρομάνο (84' Τάρναρης), Κρίλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35