social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Για ακόμη μια φορά ο Σαμιος καθάρισε για την Μαρκό, 0-1 τον Παλληνιακό

Για ακόμη μια φορά ο Σαμιος καθάρισε για την Μαρκό, 0-1 τον Παλληνιακό

Χάρη σε γκολ του Σάμιου στο 21' η Μαρκό κατέβαλε την αντίσταση του Παλληνιακού και πήρε το προβάδισμα για την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν μέτριοι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, πήραν όμως αυτό που ήθελαν. Μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση τους έπαιξε το γεγονός ότι ο προπονητής, Δημήτρης Παπασπύρου ανακάτεψε την τράπουλα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί ελάχιστα.

Από την άλλη ο Παλληνιακός προσπάθησε και είχε καλές στιγμές κυρίως με τον Δρόση όμως η αστοχία στην τελική προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα αυτό το 0-1 να μείνει μέχρι τέλους.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας) Κορμπάς, Κολοτούρος (62' Γκαμάλ), Παρασκευόπουλος, Τσέκος, Μαντζώρος, Δημογιάννης, Κοβάνης (62' Μουστόγιαννης), Σπίνος (55' Δημητρακόπουλος), Μπαμίχας (68 Βλάχος), Τρυφιάτης, Δρόσης. 

ΜΑΡΚΟ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κακαγιάς, Γκριμέκης (71' Ατματζίδης), Μανωλιάς, Κορομηλάς (75' λ.τρ. Ντούμπερετ), Τσακύρης, Αλεξίου, Ψιάννης (62' Πινέριο), Σόφης, Σάμιος, Μανδαμαδιώτης, Τσεβάς (71' Αλεξανδρής).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35