social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα... πάνω κάτω ο Κεραυνός Κερατέας με χατ τρικ Μαγγανά, 3-2 την Τριγλία Ραφήνας

Τα... πάνω κάτω ο Κεραυνός Κερατέας με χατ τρικ Μαγγανά, 3-2 την Τριγλία Ραφήνας

Ντέρμπι με τα... όλα του ήταν το επεισοδιακό παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό στάδιο Κερατέας, με τον Κεραυνό να πετυχαίνει μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο εικοσάλεπτο και να παίρνει τεράστια νίκη με 3-2 απέναντι στην Τριγλία!

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Χρ. Μαγγανάς, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του σε ένα «τρίποντο» που είχε αρχίσει να φαντάζει ανέφικτο, αν σκεφτεί κανείς πως το συγκρότημα της Ραφήνας βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως στις τάξεις της Τριγλίας υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία του Δραγάτη, η οποία χαρακτηρίζεται «τραγική», αλλά ακόμη περισσότερο για τη φιλοξενία του Κεραυνού Κερατέας, που καταγγέλλεται με επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία υπήρξαν προπηλακισμοί φιλάθλων στην εξέδρα, αλλά και ποδοσφαιριστών και προσώπων από το τεχνικό επιτελείο!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι κιτρινόμαυροι έκαναν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο πρώτο ημίχρονο, όπου βρέθηκαν να οδηγούν το σκορ με δύο γκολ διαφορά. Μόλις στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα, ο Ζαφειρόπουλος κινήθηκε ταχύτητα από τον αξονα και με πλασέ νίκησε τον Καλογερόπουλο για το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, σε άλλη μία περίπτωση όπου η Τριγλία έκλεψε την μπάλα και πήγε σε γρήγορη μετάβαση, ο Κ. Τσούκας επιχείρησε τη λόμπα από μακριά, βλέποντας τον αντίπαλο γκολκίπερ εκτός εστίας, για να γράψει το 0-2! Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Χρ. Μαγγανά, όμως ο Μπουγιούκος σπατάλησε από την άσπρη βούλα την ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Ο Κεραυνός εξακολούθησε να πιέζει, χάνοντας μερικές μεγάλες ευκαιρίες για να μπει ξανά στο παιχνίδι. Τελικά, στο 78' υποδείχθηκε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά σε φάση που πρωταγωνίστηκε ο Λάπας, με τον Χρ. Μαγγανά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μειώνει (1-2). Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με την ισοφάριση να έρχεται στο 88' ξανά από τον Χρ. Μαγγανά, ο οποίος είδε την μπάλα να μην απομακρύνεται από το σουτ του Ε. Μαγγανά και με προβολή από κοντά να τη σπρώχνει στα δίχτυα για το 2-2! Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε η ανατροπή! Ο Ε. Μαγγανάς έκανε το γέμισμα στην «καρδιά» της άμυνας, ο Χρ. Μαγγανάς κατέβασε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κόρμπα για το 3-2! Στα λίγα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι και, έτσι, ο Κεραυνός πανηγύρισε μία μεγάλη επικράτηση!

Διαιτητές: Δραγάτης, Μπουξμπάουμ-Β. Τζαφόλιας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Πασκάλ (70' Π. Βαγγέλι), Κατσίκης, Ντοβίνος (60' Κρητικός), Μπουγιούκος, Δαρδαμάνης, Ασκοτίρης (46' Λάπας), Παληγεώργος, Χρ. Μαγγανάς, Ε. Μαγγανάς, Γκορόγιας (88' Χάσκα)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Κόρμπας, Παπαδιονυσίου, Γκέκας, Μηλιώνης, Ι. Τσούκας, Σιαφάκας, Πράπας, Σταυρίδης, Κ. Τσούκας, Καλτσάς, Ζαφειρόπουλος (70' Ψαρρής)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35