social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία στον Άγ. Στέφανο με «σφραγίδα» Στίσι (2-2)!

Ισοπαλία στον Άγ. Στέφανο με «σφραγίδα» Στίσι (2-2)!

«Χορταστικό» παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός και τα Γλυκά Νερά έμειναν στο ισόπαλο 2-2.

Δύο φορές προηγήθηκαν στο σκορ οι ερυθρόλευκοι, όμως ισάριθμες ισοφαρίστηκαν, με τον Στίσι να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή, καθώς μπήκε στο παιχνίδι στο 85ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα σημείωσε για τους φιλοξενούμενους το γκολ για τον πολύτιμο βαθμό! Στο 29ο λεπτό ο Ζιβάνοβιτς έγραψε το 1-0 με πλασέ, αξιοποιώντας ασίστ του Γενούζη, όμως η συνέχεια δεν ήταν ίδια για τον σκόρερ του τέρματος, ο οποίος μετατράπηκε σε μοιραίο για την ομάδα του. Στο 55ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και άστοχη έξοδο του Γαρδούνη, η μπάλα εξοστρακίστηκε στο σώμα του Ζιβάνοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Ολυμπιακού για το 1-1 και πέντε λεπτά μετά αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Σεΐτι, καθώς νικήθηκε από τον γκολκίπερ Λ. Βιταλιώτη. Η ομάδα του Γ. Μαγγίνα επέμεινε και, μάλιστα, κατάφερε να πάρει το προβάδσμα στο 75' με κεφαλιά του Οσμενάι, όμως την τελευταία... λέξη στο ματς την είπε ο Στίσι, ο οποίος με τρία αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, σκόραρε στο 88' με μακρινή εκτέλεση φάουλ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2!

Διαιτητές: Σταύρου, Σούζας-Παπαδιώτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Γαρδούνης, Μανουσογεωργάκης (73' Κολιμάτσης), Ερέκι, Ψαρρός, Παπαδογιωργάκης, Ζιβάνοβιτς, Γενούζης, Κλωνάρης, Μαγγίνας (67' Μαγκανάρης), Σεΐτι, Οσμενάι (85' Γκόντα)

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Λ. Βιταλιώτης, Χριστοδούλου (85' Καραγιάννης), Μαστορόπουλος (73' Μάνδαλος), Μπέλμπας, Μπενέκος, Γ. Βιταλιώτης, Κότσι, Αργυρόπουλος (85' Στίσι), Τραγανός (54' Δρούγκας), Βασιλόπουλος, Βλάχος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35