social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαρκό: Ψηλά στο Πρωτάθλημα, προχωράει και στο Κύπελλο

Μαρκό: Ψηλά στο Πρωτάθλημα, προχωράει και στο Κύπελλο

Άκρως επιτυχημένη εξακολουθεί να είναι η παρουσία της Μαρκό στις διοργανώσεις της φετινής σεζόν.

Την ώρα που στο πρωτάθλημα βρίσκεται στα υψηλά «πατώματα» της κατάταξης στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα συνεχίζει την πορεία της και στο Κύπελλο, όπου πλέον βρίσκεται στην ημιτελική φάση του θεσμού. Το απόγευμα της Τετάρτης (22/3), μάλιστα, πήρε την πρόκριση μέσα στην Κερατέα, επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Κεραυνού, που βρίσκεται στην κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ και αποτελεί μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ανατολικής Αττικής. Το «χρυσό» γκολ για τους πράσινους σημείωσε στο 42ο λεπτό με πλασέ ο Χάιδος, ολοκληρώνοντας με άψογο τρόπο όμορφη ομαδική συνεργασία. Κατά τα άλλα, έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες, στο οποίο η Μαρκό κατάφερε να δικαιολογήσει στην πράξη τον τίτλο του φαβορί που διατηρούσε και πριν τη σέντρα.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κάλλης-Κουλοχέρης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Σκαλαίος, Δαρδαμάνης, Κρητικός (70' Γιαννάκης), Ντόβας (93' Βαγγέλης), Γιαννόπουλος, Βαγγέλη, Γκαρδιακός, Παληγεώργος (50' Λάπας), Χρ. Μαγγανάς, Ε. Μαγγανάς, Γκορόγιας

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Χάιδος, Φλώρος, Μουσταφίδης, Μπέλερης, Βασιλειάδης, Γκέζος (63' Πίκουλης), Κράσι (74' Σούλτσε), Γκίκα (82' Μουστάκης), Πιέτρης, Τσίκλος (82' Αλέμης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35