social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάπιος: Διαφωνούμε με την κλήρωση στο κύπελλο

Πάπιος: Διαφωνούμε με την κλήρωση στο κύπελλο

Βαρυσήμαντη είναι η τοποθέτηση του πρόεδρου του Αστέρα Βάρης Δημήτρη Πάπιου, σχετικά με την μη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου, που μεταξύ άλλων είπε:

«Ο Αστέρας Βάρης, πριν ακόμη ανακοινωθούν και δουν το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια π.χ. ανάδειξη κυπελλούχου με απ’ ευθείας ανάθεση(!) και πολύ πιο πριν η ΕΠΟ, αποφασίσει την ανάδειξη του κυπελλούχου με κλήρωση και δημόσια αλλά και δια ζώσης με τον πρόεδρο της Ένωσης Δημήτρη Γιαρένη, είχαμε εκφράσει τις απόψεις μας, πως ένας τελικός μπορεί να γίνει μέχρι τις 30/6, με τα ίδια ρόστερ τα οποία έφεραν στον τελικό τις δυο φιναλίστ. Χωρίς φιλάθλους και παίρνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας τα οποία έχει ορίσει η ίδια η πολιτεία. Ο Αστέρας Βάρης σέβεται τις αποφάσεις της ΕΠΟ και τις οδηγίες του Υπ Υγείας και συμφωνεί απόλυτα πως κύριο μέλημα όλων είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών».

Ερωτηθείς για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς τόνισε:"Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Υπάρχουν εκλογές μπροστά μας. Θέλω να βοηθήσω και τη νέα χρονιά αλλά είναι νωρίς να συζητάμε από τώρα. Εμείς σαν ομάδα καλύψαμε τα οδοιπορικά των ποδοσφαιριστών μέχρι και τις 15 Μαρτίου''.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35