social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταύρου: Δεύτερο μου... σπίτι το Μοσχάτο

Σταύρου: Δεύτερο μου... σπίτι το Μοσχάτο

Ο Βασίλης Σταύρου έχει δείξει με τις ικανότητες του ότι αποτελεί εκ των κορυφαιων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο Μοσχάτο τα τελευταία χρόνια.

Με το δυναμισμό που βγάζει, την αυτοπεποίθηση του και την ικανότητα του να προσφέρει τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό της ομάδας, όλοι οι προπονητές που έχει συνεργαστεί έχουν να το λένε ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο και σύγχρονο μπακ.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον χαρισματικό ποδοσφαιριστή την πρασίνων που έστειλε το μήνυμα του ενόψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε: "Μια ομάδα σαν το Μοσχάτο δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από τον πρωταθλητισμό. Γνωρίζουμε ότι είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει, που έχει να κάνει με την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες".

Για την παραμονή του στους πράσινους δήλωσε: "Το Μοσχάτο αποτελεί το δεύτερο μου... σπίτι. Τα ποδοσφαιρικά χρόνια που έχω περάσει στη συγκεκριμένη ομάδα και οι αναμνήσεις που έχω είναι τόσο έντονες, που με έκαναν να απαντήσω θετικά αμέσως. Σίγουρα έχουν έρθει και κακιές στιγμές, όμως αυτά έχει ο αθλητισμός. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε μια χρονιά φυσιολογική".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35