social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φουρίκης στο «ΦΩΣ»: Μας στηρίζει η διοίκηση

Φουρίκης στο «ΦΩΣ»: Μας στηρίζει η διοίκηση

ΑΝ και έκανε ένα κακό ξεκίνημα και χρειάστηκε τέσσερις αγωνιστικές για να πάρει μπρος, ο Παννεαπολικός έβγαλε αντίδραση και βρήκε ρυθμό στα τελευταία δύο ματς. Η διακοπή βέβαια μόνο κακό έκανε στην ομάδα, η οποία από την αρχή της σεζόν ήρθε αντιμέτωπη με αρκετά προβλήματα.

Ο τεχνικός του Παννεαπολικού, Στάθης Φουρίκης, μίλησε στο «ΦΩΣ», κάνοντας έναν μίνι απολογισμό, ενώ αναφέρθηκε και στην αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Αρχικά είπε:«Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα. Είχαμε ένα πολύ δύσκολα έργο όλοι στην ομάδα μετά από αρκετές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών στο τέλος της περσινής περιόδου. Προστέθηκαν με την έναρξη και άλλες κυρίως λόγω εργασίας, έτσι ξεκίνησε η προετοιμασία με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσπάθησαν και κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας» είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς και συνέχισε: «Στο ξεκίνημα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, όμως η υπομονή και η επιμονή των ποδοσφαιριστών μας είχαν αποτέλεσμα η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνει τα αποτελέσματα ακό μη και όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η συμπαράσταση της διοίκησης που έκανε τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να μη λείπει τίποτα και να ενισχύσει στα πλαίσια του δυνατού την ομάδα. Κάπου εκεί ήρθε η διακοπή και η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν ήταν για κανέναν καλό αλλά πολύ περισσότερο για εμάς που βρισκόμασταν σε αρκετά καλή κατάσταση». Όσον αφορά τη διακοπή ο κ. Φουρίκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Γενικά είναι ό,τι χειρότερο και δεν μπορεί να πει κανείς όσο αισιόδοξος και αν είναι ότι δεν θα αφήσει σημάδια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ας ευχηθούμε να τελειώσει αυτό το κακό όσο πιο γρήγορα γίνεται και να επανέλθει ο κόσμος στα γήπεδα και στην κανονική ζωή».
Τέλος, ο κ. Φουρίκης απάντησε στο ερώτημα αν ο Παννεαπολικός θα κινηθεί στο μεταγραφικό μέτωπο για την ενίσχυση του ρόστερ του, λέγοντας: «Σίγουρα θα έχουμε τη δυνατότητα αυτή, αν και ήδη έχουν γίνει από το τέλος της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου, όμως στοχευμένες κινήσεις θα γίνουν. Τι να πούμε όμως όπως είναι τώρα η κατάσταση. Θα δούμε και θα πράξουμε αναλόγως»,


Σχετικά άρθρα

Αρχαιρεσίες στις 24/7 στην ΑΕ Περάματος

Θέμα Soccerlive: Αίσθηση με Ευαγγελιδάκη η Αστυπάλαια Κορυδαλλού

Τα πλήρη αποτελέσματα(13-14/4) στον Πειραιά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35