social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο πρωτάθλημα Κύπρου ο Κίτος

Στο πρωτάθλημα Κύπρου ο Κίτος

Ένα σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα έκανε ο Σταύρος Κίτος, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα του Διγενή που παίζει στη Β’ Εθνική Κύπρου.

Τη στιγμή που στη χώρα μας η πανδημία έχει «νεκρώσει» τον αθλητισμό, στη Μεγαλόνησο, ο Διγενής θέλησε να δώσει την ευκαιρία σε ένα παιδί από το νησί μας να δοκιμάσει τις δυνάμεις τους.
Ο ίδιος ο Σταύρος Κίτος με ανάρτηση του ευχαρίστησε τον σύλλογο για την ευκαιρία που του έδωσε, ένα ήταν και γούρικος για την ομάδα του που πήρε σημαντικές νίκες.
«Δεν υπάρχει ανέφικτος στόχος, αλλά στόχος, που δεν πιστεύουμε στην επίτευξη του. Είμαι πολύ χαρούμενος με την έναρξη της επαγγελματικής μου συνεργασίας με την ομάδα του Διγενή, στην Β´Εθνική Κύπρου. Μια ομάδα με ιστορία, οργάνωση, ιδανικές εγκαταστάσεις και όραμα. Είμαι ακόμα πιο χαρούμενος που το ντεμπούτο μου της Τετάρτης και του σημερινού αγώνα συνδυάστηκαν με νίκες».
Ο Ζακυνθινός μεσοαμυντικός μάλιστα ευχαρίστησε την οικογένεια του αλλά και τον εκπρόσωπο του Παναγιώτη Τσιάρα που βοήθησε με την Elite Sports London να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που πάντα με στηρίζει στις επιλογές μου και έναν άνθρωπο τον οποίο πρώτα τον έχω σαν αδερφό και μετά σαν εκπρόσωπο… τον Παναγιώτη Τσιάρα και την Elite Sports London, που με έχει βοηθήσει πολύ και είναι πάντα στο πλευρό μου. Εύχομαι με την σειρά μου αν και λίγο καθυστερημένα, καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, υγεία και υγεία».
Ο Σταύρος Κίτος είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να βοηθήσει τον Διγενή στην Κύπρο να πετύχει τους στόχους του.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35