social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διαψεύδει τον Εξαδάκτυλο το υφ. Αθλητισμού

Διαψεύδει τον Εξαδάκτυλο το υφ. Αθλητισμού

Με αφορμή δήλωση του μέλους της επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, κ. Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, σύμφωνα με τον οποίο «η ΓΓΑ δεν μας έχει ζητήσει να συζητήσουμε για (επανέναρξη προπονήσεων) τη Γ' Εθνική»

και «δεν έχει έρθει ως αίτημα και δεν ξέρω πότε θα έρθει», το Υφυπουργείο Αθλητισμού διευκρινίζει ότι έχει αποστείλει με επίσημο έγγραφό του από τις 13 Ιανουαρίου (Α.Π. 14395), προς την «Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», αίτημα επανέναρξής των προπονήσεων και για τη Γ' Εθνική (μεταξύ άλλων πρωταθλημάτων και λοιπών αθλητικών δραστηριοτήτων), με την απαραίτητη δέσμευση ότι θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο με εβδομαδιαίο τεστ αντιγόνου Covid-19.

Όπως τονίζεται από το Υφυπουργείο, το ίδιο αίτημα επαναλήφθηκε τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, έως και χτες. Επιπλέον, στη συνεδρίαση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες» στις 29/01/2021, κατόπιν συνεννόησης με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, συμμετείχε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού. Ο κ. Μαυρωτάς ανέλυσε και υποστήριξε το συγκεκριμένο αίτημα, όπως και τα υπόλοιπα περί της σταδιακής επανέναρξης της αθλητικής δραστηριότητας, τα οποία υποβάλλονται εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα σε εβδομαδιαία βάση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Γ. Δημητρόγλου

 
 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35