social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

24οι Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών: Το «δύο στα δύο» για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών Κωφών μετά τη νίκη με 3-2 επί του Ουζμπεκιστάν (pics&vid)

24οι Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών: Το «δύο στα δύο» για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών Κωφών μετά τη νίκη με 3-2 επί του Ουζμπεκιστάν (pics&vid)

Το «δύο στα δύο» έκανε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών Κωφών, στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, που διεξάγονται στη Βραζιλία, μετά και την επικράτησή της, επί του Ουζμπεκιστάν με 3-2. Στην πρεμιέρα είχε νικήσει με 3-0 το Μεξικό. 

πηγή: https://hafdeaf.gr/

Και τα τρία γκολ στο νικηφόρο αποτέλεσμα με τους Ασιάτες πέτυχε ο Αδάμ Τσιάνος, στο 14’, στο 33΄με πέναλτι και στο 52’, πέτυχε το νικητήριο τέρμα, καθώς η ομάδα του Ουζμπεκιστάν είχε καταφέρει να ισοφαρίσει 2-2 και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Ο στόχος επετέχθη για τους παίκτες του Γιώργου Καρατζά και συνεχίζει να αντιμετωπίζει με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο όλες τις αντίπαλες ομάδες.

Η σύνθεση της ομάδος με το Ουζμπεκιστάν: Παππάς, Σχοινάς, Τρικαλίτης, Ρηγανιάς, Κοντογιάννης, Γεωργιάδης, Ιωαννίδης Μικελάτος, Παυλόπουλος, Σκέμπι, Τσιάνος.  

Στον πάγκο έκατσαν οι: Καραπιπέρης, Καράμπελας, Δημόπουλος, Ρουφάς, Μπελτσίδης, Ασημώνης, Μηνάς, Τσεκούρας.

Η Σενεγάλη η τρίτη αντίπαλος

Αύριο (Τετάρτη, 4 Μαΐου, στις 14:00 τοπική ώρα, 20:00 ώρα Ελλάδος) αγωνίζεται η Εθνική ομάδα με την αντίστοιχη της Σενεγάλης και με νίκη εξασφαλίζει κατά μεγάλο βαθμό, την παρουσία της στη φάση των νοκ άουτ των Αγώνων.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35