social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αχ. Μπέος: Δεν θα γίνει αναδιάρθρωση σε καμία επαγγελματική κατηγορία

Αχ. Μπέος: Δεν θα γίνει αναδιάρθρωση σε καμία επαγγελματική κατηγορία

Ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα του Βόλου», αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει με τον Αλέξη Κούγια και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει αναδιάρθρωση σε καμία επαγγελματική κατηγορία.

Μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Η όλη δική μου αντιπαράθεση έχει να κάνει με τον Αλέκο τον Κούγια και όχι με τη Λάρισα. Με την ομάδα της Λάρισας δεν έχω τίποτα, είμαστε αντίπαλοι για 90′ στον αγωνιστικό χώρο και τίποτε άλλο. Ο Κούγιας δεν έχει αρχή και τέλος, αν ήταν αυτοκίνητο δε θα βρισκόταν ανταλλακτικό. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο φιάσκο του Koriopolis, λέγοντας στην αρχή πράγματα που δεν ίσχυαν και αναφέροντας στον Άρειο Πάγο ότι όσα είπε για εμένα τα άκουσε στην πιάτσα. Έτσι πήγα στη φυλακή και έτσι διαλύθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ευχαριστώ όμως το Θεό που με κράτησε δυνατό και δικαιώθηκα. Να μας πει ο Κούγιας πότε έλεγε αλήθεια, τότε ή τώρα; Αυτός είναι ο Αλέκος ο Κούγιας, το λένε “Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω” ανάλογα με τα συμφέροντα του».

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΛ και την πιθανότητα αναδιάρθρωσης: “Είναι ο κύριος υπεύθυνος που έπεσε η Λάρισα. Είναι αστεία και ντροπή όσα λέει τώρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έτσι έχει μάθει να πορεύεται. Πλέον έχει κριθεί από όλο τον κόσμο. Αναδιάρθρωση στην Α’ Εθνική θα γίνει μόνο στον ύπνο του, αλλά με βάση τις δικές μου πληροφορίες ούτε στη Β’ και τη Γ’ θα γίνει. Να το αποδεχτεί, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σαν άντρας και να αποδεχτεί την ήττα»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35