social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολυμέρης: «Θα γίνει μάχη για άνοδο και σωτηρία»

Πολυμέρης: «Θα γίνει μάχη για άνοδο και σωτηρία»

Σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια αποτελεί οι διοικήσεις των αθηναϊκών ομάδων να δίνουν το χρίσμα σε προπονητές που ξεκινούν τώρα την πορεία τους στο χώρο.

Μια από τις ομάδες αυτές είναι και ο ΓΣ Καισαριανής ο οποίος στο πρόσωπο του Μαρίνου Πολυμέρη βρήκε έναν τεχνικό με τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν να πορεύονται εξαιρετικά δυο σεζόν.

Ο πρώην κόουτς του Εθνικου Αστέρα έχοντας θητεύσει στο πλευρό των Θανέλλα, Ιντζέκαρου και πολλών άλλων προπονητών ως βοηθός πήρε τα πρώτα… μαθήματα και πλέον βάζοντας τα δικά του στοιχεία, έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο που πρωταγωνιστεί στην Β’ ΕΠΣΑ.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Πολυμέρη ο οποίος αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του ως προπονητής και στον ΓΣ Καισαριανής.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Κ. Πολυμέρη είστε λίγο χρόνο στην προπονητική όμως έχετε κερδίσει μια άνοδο με τον ΓΣ Καισαριανής. Μπορείτε και φέτος να πετύχετε δεύτερη συνεχόμενη;

«Αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία, μετά το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας μας έχουμε πλέον την ψυχολογία αλλά και τα δείγματα για να πιστεύουμε ότι θα πρωταγωνιστήσουμε και φέτος. Έχουμε αγωνιστεί με τις τέσσερις από τις έξι ομάδες που προπορεύονται και η βαθμολογική συγκομιδή μας είναι ιδιαίτερα καλή».

-Διαφορές του πρωταθλήματος της Γ’ από την Β’ ΕΠΣΑ;

«Οι διαφορές είναι στον ρυθμό των παιχνιδιών αλλά στις καλύτερα δουλεμενες ομάδες στο τακτικό κομμάτι. Εμείς είχαμε την τύχη την περσινή περίοδο να βρεθούμε σε όμιλο με πάρα πολύ καλές ομάδες, κάτι που μας έχει βοηθήσει φέτος να ξεκινήσουμε καλά. Παράδειγμα η εξαιρετική πορεία της Πέρα Κλουμπ και του Ιπποκράτη, που κάνουν εξίσου πολύ καλή πορεία φέτος στην ανώτερη κατηγορία».

-Ο  ΓΣ Καισαριανής αποτελεί από μια ομάδα ανθρώπων που κάνει και παρέα εκτός γηπέδου. Πόσο σημαντικό είναι αυτό το κλίμα για να πετύχετε το στόχο σας;

«Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αρκετοί ποδοσφαιριστές είμαστε μαζί για τρίτη σεζόν. Είμαστε πολύ «δεμένοι» μεταξύ μας και αυτό μας κάνει να διαχειριζόμαστε καλύτερα καταστάσεις. Οι ανθρώπινες σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο σε ένα ομαδικό σπορ όπως το ποδόσφαιρο».

116874606_333622531375159_1353808439170597035_o.jpg

-Υπάρχει φαβορί στον όμιλο σας;

«Όχι δεν υπάρχει. Είναι ένας περίεργος όμιλος αφού πολλές ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Έχουν επίσης κοινή τακτική φιλοσοφία. Θα ανέβουν οι ομάδες που θα έχουν διάρκεια και θα διαχειριστούν καλύτερα τα αρνητικά αποτέλεσμα που θα έχουν όλες οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό τον όμιλο.»

 

-Από πού έχετε αντλήσει τις ιδέες σας ως προπονητής;

«Θεωρώ ότι περισσότερο η φιλοσοφία μου έχει επηρεαστεί από τις σχολές τις Ουεφα όπως και από την ιδιωτική σχολή προπονητικής που είχα την τύχη να τελειώσω. Επίσης σίγουρα οι προπονητές που έκατσα δίπλα τους σε μικρότερη ηλικία ως συνεργάτης με βοήθησαν να πάρω από τον καθένα κάτι. Προσπαθώ να εξελίσσομαι συνέχεια.»

-Παρακολουθείτε τους άλλους ομίλους της Β’ ΕΠΣΑ;

«Τους παρακολουθώ αν και  προτιμώ με τους συνεργάτες μου να βλέπουμε ομάδες του ομίλου μας. Υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις στους άλλους ομίλους. Θα γίνει μεγάλη μάχη και εκεί για την άνοδο αλλά και για την σωτηρία.»

117112693_333622608041818_8195578088998715922_o.jpg

-Ένα σχόλιο για την πορεία σας;

«Η πορεία της ομάδας είναι ανοδική αυτή την τριετία και σε αγωνιστικό και σε έξω αγωνιστικό επίπεδο. Η δουλειά που γίνεται από τους παίχτες πλέον είναι εξαιρετική. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νοοτροπία τους αλλά και για την εικόνα τους σε προπονήσεις και αγώνες. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία και στο τέλος της σεζον να πετύχουμε κάτι ιστορικό».

 

-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια της διοίκησης;

«Όλα ξεκινάνε από την διοίκηση. Η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη της διοίκησης Κικιδακη προς το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει φέρει την ανοδική πορεία του συλλόγου. Επενδύουν χρήματα και χρόνο για να δουν την ομάδα μετά από πολλά χρόνια να λειτουργεί επαγγελματικά και να καταφέρει να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία».

-Τι μηνύματα στέλνετε για την πανδημία;

«Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και να επιστρέψουμε όλοι δυνατοί στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35