social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιώργος Μητρόπουλος: «Όταν ετοιμάζεσαι να γίνεις πατέρας, αναθεωρείς πράγματα»

Γιώργος Μητρόπουλος: «Όταν ετοιμάζεσαι να γίνεις πατέρας, αναθεωρείς πράγματα»

Η οικογένεια Μητρόπουλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ομάδα του Ατρομήτου Πειραιά.

Πριν από κάποια χρόνια με πρόεδρο τον Σπύρο Μητρόπουλο και ποδοσφαιριστή τον γιο του Γιώργο, η ομάδα των Καμινίων κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Πειραιά και επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες. Φέτος η ιστορική ομάδα κάνει τη δική της προσπάθεια στο πρωτάθλημα του Πειραιά συμμετέχοντας στον 2ο όμιλο που φιγουράρει στην κορυφή μαζί με την Αμφιάλη.

Και παρότι στον προεδρικό θώκο δεν βρίσκεται ο κύριος Σπύρος Μητρόπουλος, στο ρόστερ του συλλόγου συμπεριλαμβάνεται ο γιος του Γιώργος ο οποίος επέστρεψε στους Καμινιώτες μετά το μικρό πέρασμα που είχε στην αρχή της σεζόν από τον Ηλυσιακό.

Ο ικανότατος επιθετικός ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει και πατέρας καθώς η σύζυγος του Κατερίνα θα φέρει στη ζωή το πρώτο τους παιδί μίλησε στο soccerlive για πολλά ενδιαφέροντα ζητήματα που ασφαλώς δεν αφορούν μόνο το ποδόσφαιρο.

Πιο ώριμος σαν άνθρωπος αλλά και ποδοσφαιρικά ο Γιώργος Μητρόπουλος αντιλαμβάνεται πλήρως τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, με τον ίδιο να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι κάποια στιγμή όλο αυτό θα τελειώσει και θα μπορούμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας κάνοντας τα πράγματα που αγαπάμε. Αναλυτικά τα όσα τόνισε

-Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία;

«Νομίζω ότι η πορεία της ομάδας μέχρι και την στιγμή που σταματησε το πρωτάθλημα ήταν παρά πολύ καλή και αυτό φαίνεται και στην βαθμολογία αφού είμαστε στην κορυφή του ομίλου μας».

-Ποια θα είναι για εσένα η ιδανική λύση για την ενδεχόμενη επανένταξη των ομάδων στα γήπεδα;

«Σίγουρα θα χρειαστούν κάποιες βδομαδες προπονήσεων ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες να πλησιάσουν κάπως το επίπεδο που είχαν πριν. Όποτε ελπίζω να παρθουν οι αποφάσεις όσο πιο σύντομα γίνεται για να επιστρέψουμε στα γήπεδα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».

-Γιατί επέστρεψες στον Ατρόμητο;

«Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Είναι η ομάδα που είναι το «σπίτι» μου και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν είναι όλοι κύριοι. Επέστρεψα γιατί ήθελα να βοηθήσω κι εγώ σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται φέτος».

131373527_971667776693306_375823536004525466_n.jpg

-Όταν σταματήσεις να αγωνίζεσαι σκέφτεσαι να παραμείνεις στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο;

«Εχω στο μυαλό μου να ασχοληθώ με την προπονητική όταν σταματήσω. Είναι κάτι που μου αρέσει αρκετά και έχω μπει ήδη σε αυτή τη διαδικασία. Δήλωσα συμμετοχή για το πρώτο δίπλωμα, το uefa C, αλλά λόγω της κατάστασης αναβληθηκε μέχρι νεωτέρας. Μακάρι να πραγματοποιηθεί σύντομα όπως και η επιστροφή στα γήπεδα».

-Η εγκυμοσύνη της γυναίκας σας σε έκανε να αναθεωρήσεις πράγματα;

«Σίγουρα . Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πραγμα στη ζωή μας και ο ερχομός ενός παιδιού είναι κάτι παρά πολύ όμορφο. Έχουν αλλάξει αρκετά οι προτεραιότητες που βάζω στη ζωή μου και ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιδρώ σε παρά πολλά πράγματα. Πλέον πάνω απ όλα είναι η γυναίκα μου και το παιδί που περιμένουμε».

130996278_2347741055361551_6380634227205323966_n.jpg

-Τι στόχο έχεις;

«Το σημαντικοτερο αγαθό ,ειδικά αυτήν την περίοδο που βιώνουμε, είναι η υγεία. Όποτε εύχομαι να παραμείνουμε όλοι υγιείς και να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η κατάσταση με τον κορονοιο. Μακάρι να συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται με τον ατρόμητο ούτως ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35