social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κύρτσος: Δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον Πανναξιακό

Κύρτσος: Δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον Πανναξιακό

Στις 14 Αυγούστου ο Βαγγέλης Κύρτσος μετακινήθηκε στη Νάξο προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανναξιακό.

Μια νέα σελίδα ανοίχτηκε στην καριέρα του 20χρονου μεσοεπιθετικού μετά από εκείνη της Λευκίμμης και του Απόλλωνα Πόντου, με τον ίδιο να δείχνει ότι απολαμβάνει την κάθε στιγμή στο νησί της Αριάδνης.

Η παρουσία του μέχρι στιγμής έχει εκπλήξει ευχάριστα άπαντες στις τάξεις του συλλόγου και απόδειξη αποτελεί η εμφάνιση του κόντρα στη Μαρκό που συνοδεύτηκε με γκολ-τρίποντο.

fb7a09e07cd80fbe9e24ef55694b124d_XL.jpg

Ασφαλώς το τέρμα αυτό θα δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση στον Μακεδόνα άσο αλλά και στην ομάδα αναφορικά με τη δύσκολη συνέχεια.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Κύρτσο ο οποίος είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τις πρώτες του σκέψεις μαζί μας από την παρουσία του στο νησί της Νάξου.

Αναλυτικά

Την προηγούμενη εβδομάδα πετύχατε μια σπουδαία νίκη επί της Μαρκό όπου ήρθε με δικό σου τέρμα. Πως αισθάνεσαι γι αυτό;

Δουλεψαμε ολη την εβδομάδα γι αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζαμε τα πλεονεκτηματα και τις αδυναμίες του αντιπάλου και ειμαι πολυ χαρούμενος που συνέβαλα και εγω για να έρθει η νικη της ομαδας.

-Πως έζησες το παιχνίδι;

Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε οτι η αντίπαλη ομαδα θα έμπαινε πολυ δυνατάστην εδρα της και δεχτήκαμε πίεση κυρίως στα πρώτα λεπτά πράγμα που καταφέραμε να το αποφύγουμε και στην συνέχεια αφου σκοραραμε με σωστή αμυντική λειτουργία και καλη διαχείριση καταφέραμε να φύγουμε με το διπλό

-Ήταν μια τονωτική ένεση για τον Πανναξιακό;

Σίγουρα ήταν μια τονωτική ένωση για εμάς. Το πρωτάθλημα είναι μικρό και κάθε βαθμός ειναι σημαντικός και ξεραμε οτι μια νικη περα απο βαθμολογική σημασία θα μας βοηθουσε και ψυχολογικά στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

-Αισθάνεσαι δικαιωμένος που ήρθες στον Πανναξιακό;

Σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένος για την απόφαση μου. Ο Πανναξιακός ειναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και νιώθω πολυ όμορφα που θα βοηθήσω και εγω σε αυτη την προσπάθεια της ομάδας στην Γ' εθνικη.

-Οι εντυπώσεις του από την ομάδα;

Η ομαδα εχει εναν στόχο και δουλευουμε σκληρά ολοι απο την αρχη της προετοιμασιας. Το κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας ειναι πολύ καλο.

-Πως κρίνεις τον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής σε σχέση με τους υπόλοιπους που έχεις αγωνιστεί;

Αδιαμφισβητητα ειναι ο πιο δύσκολος ομιλος που εχω αγωνιστεί καθώς αγωνίζονται ομαδες με πολυ μεγαλη ιστορία και σίγουρα οι απαιτήσεις είναι και πιο μεγάλες

-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση;

Δεν υπάρχει κανένα παράπονο, η διοίκηση ειναι διπλα μας απο την αρχή και κανει οτι καλύτερο μπορεί


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35