social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχαιρέτησε τον Κεραυνό Κερατέας ο Γκαρδιακός

Αποχαιρέτησε τον Κεραυνό Κερατέας ο Γκαρδιακός

Μετά από ένα επιτυχημένο εξάμηνο ο Δημήτρης Γκαρδιακός αποτελεί παρελθόν από τον Κεραυνό Κερατέας.

Ο ικανότατος εξτρέμ έλυσε τη συνεργασία του με το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής, έχοντας διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πορεία πρωταθλητισμού του ιστορικού συλλόγου.

Μεταξύ άλλων ο Γκαρδιακός που πέτυχε με τη φανέλα του Κεραυνού 5 τέρματα σε 16 εμφανίσεις, έχει περάσει από Άγιαξ Ταύρου, Εθνικό Πειραιά, Θριαμβο Χαϊδαρίου, Αγία Ελεούσα και Κιθαιρώνα Καπαρελίου.

Μάλιστα με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook τόνισε τα εξής

Ένας όμορφος κύκλος με πολλές θετικές αναμνήσεις έφτασε στο τέλος του.Παρόλο το μικρό χρονικό διάστημα που βρεθήκαμε να παλεύουμε κάθε μέρα μαζί για έναν κοινό σκοπό νιώθω ευγνώμων για όλες αυτές τις στιγμές που περάσαμε τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και εκτός αυτού παίκτες , τεχνικό επιτελείο , διοίκηση καθώς και τον φίλαθλο κόσμο της Κερατέας που θυσίαζε κόπο και χρόνο για να βρίσκεται και αυτός δίπλα μας και να μας υποστηρίζει. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που από την πρώτη στιγμή με καλωσορίσανε στο ‘παρεάκι’ παρόλο που ήρθα στα μέσα της χρονιάς ,στο τεχνικό επιτελείο, καθώς και στην διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να συμβεί από όλα αυτά. Εις το επανιδείν .


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35